Κλείνει… στόματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημόσιο μήνυμα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η φωτογραφία

Κλείνει… στόματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το δημόσιο μήνυμα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και η φωτογραφία
Advertisement

Νικητές στον μεγάλο τελικό του Asia Express αναδείχθηκαν οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster και η Ευριδίκη Βαλαβάνη έσπευσε να τους συγχαρεί.

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» έγραψε μεταξύ άλλων η αθλητικογράφος – Οι αναρτήσεις των νικητών.

Advertisement

Μετά από τρεις μήνες στην Ασία, δεκάδες δοκιμασίες και άπειρα χιλιόμετρα, το ζευγάρι κατάφερε να τερματίσει πρώτο και να κερδίσει το ποσό των 60.000 ευρώ.

Αφού ανακοινώθηκε ότι κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο, τα «συγχαρητήρια» ξεκίνησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για τους δύο άνδρες.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τους συγχαρούν είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αν και παραμένει άγνωστη η κατάσταση της σχέσης της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η αθλητικογράφος έστειλε το μήνυμά της μέσω του Instagram.

Σε ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό, έγραψε: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Μπράβο σας» κι επισήμανε στη φωτογραφία τόσο τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο και τον Fipster.

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναδημοσίευσε το story της Ευρδίκης Βαλαβάνη, ενώ προχώρησε κι εκείνος σε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου κι έγραψε για την εμπειρία του στο Asia Express: «ΤΟ ΠΗΡΑΜΕΕΕΕΕ Bro μου @fipsterr μου έβγαλες το λάδι αλλά ήσουν ο πιο δυνατός παίχτης, 4000km με auto stop. 3 Χώρες. Αμέτρητες αποστολές. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ».

Την ανάρτησή του έκανε και ο Fipster, γνωστός και ως Φίλιππος. «Παιδιααααααααα! ΝΙΚΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Μπρο μου @costavasaloshd σε αγαπώ και σ’ευχαριστώ γι’αυτή την εμπειρία. Δεν θα ήθελα να την έχω ζήσει με κανέναν άλλον. Θα έγραφα κατεβατά τώρα αλλά θα με βρίσεις. *δεν ξέρω πραγματικά πως με άντεξες», έγραψε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: