«Βόμβα» μεγατόνων στο Maestro λίγο πριν το τέλος: «Μούδιασαν» οι τηλεθεατές, η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

«Βόμβα» μεγατόνων στο Maestro λίγο πριν το τέλος: «Μούδιασαν» οι τηλεθεατές, η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς
Advertisement

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ανατροπής στο φινάλε του «Maestro» η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ένα επεισόδιο μένει για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος του «Maestro». Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία σε κάθε επεισόδιο καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Advertisement

Άπαντες αναμένουν με κομμένη την ανάσα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την Πέμπτη στις 22:40 στο MEGA.

Ωστόσο, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο φινάλε, η Στεφανία Γουλιώτη έδωσε… περίπου ένα spoiler και έβαλε «φωτιά»!

Στη σειρά, η «Αλεξάνδρα», την οποία υποδύεται, ανακοίνωσε στον Ορέστη ότι είναι έγκυος ξανά και θα κρατήσει το παιδί.

Ερωτηθείσα η Στεφανία Γουλιώτη στο αν η «Αλεξάνδρα» λέει ψέματα ότι είναι έγκυος εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω, θα δούμε! Για να δούμε».

Advertisement

«Θα ξεκινήσουμε Φεβρουάριο τα γυρίσματα οπότε του χρόνου ο δεύτερος κύκλος» είπε ακόμα.

Παράλληλα, η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε πως η μεγάλη επιτυχία του «Maestro» οφείλεται στο ότι αγγίζει πράγματα ανθρώπινα και τα οποία είναι ανάμεσά μας, ενώ όταν η ρεπόρτερ συμπλήρωσε πως και η διαφορετικότητα των ομόφυλων ζευγαριών βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, η ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το ότι ακόμα πρέπει να συζητάμε για αυτό.

«Περίμενα ότι θα είναι σίγουρα μία πολύ καλή δουλειά, ειδικά από την πλευρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο αισθητικό κομμάτι, αυτό που δεν περίμενα και που χαίρομαι είναι το κομμάτι του πόσο ‘χτυπάει’ στην καρδιά των απλών ανθρώπων, γιατί ο Χριστόφορος έχει χτυπήσει μία φλέβα που βρίσκεται στο μέσο ελληνικό σπίτι και όπως φαίνεται όχι μόνο.

Για το κομμάτι της κακοποίησης, μίας γυναίκας που χρειάζεται χάπια για να κοιμηθεί και ενός έρωτα που τελειώνει και ξεκινάει κάτι καινούργιο, πράγματα δηλαδή που είναι πολύ ανθρώπινα και που είναι πολύ ανάμεσά μας» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε μιλώντας για τη διαφορετικότητα.

Advertisement

«Δεν θέλω πια να λέω για τη διαφορετικότητα. Έλεος με αυτή τη διαφορετικότητα με τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι διαφορετικό έχουν πια; Αγαπιούνται!

Τέλος πια με αυτή την ιστορία. Απλά χρειάζεται ο Χριστόφορος να συνεχίσει να τη λέει γιατί προφανώς δεν έχει εξοικειωθεί ο κόσμος ακόμα. Ε, ας εξοικειωθούμε να τελειώνουμε δηλαδή πραγματικά με αυτό το θέμα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: