Η Apple έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα iPhone: Πώς στέλνουμε πλέον φωτογραφίες

Advertisement

Τον τρόπο λειτουργίας του AirDrop άλλαξε η Apple με την αλλαγή να επηρεάζει εκατομμύρια χρήστες που έχουν iPhone.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το AirDrop είναι για μια χρήσιμη λειτουργία που σας επιτρέπει να μοιράζεστε και να λαμβάνετε φωτογραφίες, έγγραφα και πολλά άλλα με άλλα iPhone και iPad εξαιρετικά γρήγορα, χρησιμοποιώντας το Bluetooth σας.

Advertisement

Παλαιότερα μπορούσατε να αφήσετε το AirDrop στην επιλογή «προς όλους» επιτρέποντάς την λήψη αρχείων από οποιονδήποτε του οποίου συσκευή «έπιανε» τα Bluetooth σας. Ωστόσο η Apple άλλαξε αυτή τη λειτουργία.

Η αλλαγή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Κίνα πριν λίγο καιρό, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη από όλους που έχουν εγκαταστήσει το iOS 16.2.

Πλέον υπάρχει χρονικό περιθώριο στην αποστολή υλικού μέσω AirDrop σε όσους δεν είναι στις επαφές σας, καθώς η επιλογή «προς όλους» θα παραμένει ενεργή για δέκα λεπτά.

Advertisement

Ο λόγος της αλλαγής της ρύθμισης είναι ώστε να αποφεύγονται οι λήψεις ύποπτων μηνυμάτων από αγνώστους μέσω AirDrops. Φυσικά μπορείτε απλώς να απενεργοποιήσετε την επιλογή «προς όλους».

Ωστόσο αν δεν το κάνετε, τότε θα πρέπει να γνωρίζεται πως αν διαθέτετε το λογισμικό iOS 16.2, η επιλογή θα παραμένει ενεργοποιημένη μόνο για δέκα λεπτά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: