Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχω κουβαλήσει χιλιάδες τελάρα στην ζωή μου από 15 χρονών, δεν είναι ντροπή!»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Έχω κουβαλήσει χιλιάδες τελάρα στην ζωή μου από 15 χρονών, δεν είναι ντροπή!»
Advertisement

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψή του στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών στον Ρέντη, το περασμένο Σάββατο, το πρωί, κουβάλησε τελάρα με λαχανικά, που προορίζονται για οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Σκοπός της επίσκεψής του υπουργού Ανάπτυξης στην αγορά του Ρέντη, ήταν να επιβραβεύσει την πρωτοβουλία των εμπόρων για το δικό τους “καλάθι του νοικοκυριού” με φρούτα και οπωροκηπευτικά.

Advertisement

Συγκεκριμένα, οι έμποροι συγκέντρωσαν πάνω από 40 τόνους φρέσκων τροφίμων, τα οποία θα δοθούν ως δωρεά για τις ημέρες των εορτών σε ενορίες, κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς, οι οποίοι στηρίζουν οικονομικά ασθενέστερους πολίτες.

Θέλοντας να σχολιάσει τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τις φωτογραφίες με τον ίδιο να μεταφέρει τελάρα στην κεντρική λαχαναγορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «το Σάββατο μαζεύτηκαν 40 τόνοι λαχανικών και φρούτων που μοιράστηκαν σε Μητροπόλεις της Αττικής.

Την ώρα που πήγα στην κεντρική αγορά γινόταν η φορτοεκφόρτωση και κουβάλησα κι εγώ καμιά 10αριά τελάρα και τότε άρχισε ο πόλεμος από όλους αυτούς τους δήθεν που ενοχλήθηκαν, επειδή κουβάλησα τελάρα. Έχω κουβαλήσει χιλιάδες τελάρα στην ζωή μου από 15 ετών, δεν είναι ντροπή να μεταφέρεις τελάρα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: