Atari: Η πρωτοπόρος των vidaogames επιστρέφει από τους νεκρούς με μια νέα κονσόλα για retro gaming

Atari: Η πρωτοπόρος των vidaogames επιστρέφει από τους νεκρούς με μια νέα κονσόλα για retro gaming
Advertisement

Στη σύντομη λίστα των εταιρειών που η κοινότητα του retro gaming εκτιμά πλήρως, η MyArcade βρίσκεται αναμφίβολα στην κορυφή.

Δουλεύοντας παράλληλα με την Atari, οι πιστοί των gadget δημιούργησαν μια σειρά από παιχνιδοκονσόλες, με το ολοκαίνουργιο Gamestation Plus να κλέβει τις εντυπώσεις.

Advertisement

Ενώ το άκουσμα του ονόματος της εταιρείας που πρωτοπόρησε στον τομέα των video games τη δεκαετία του ’70, προδιαθέτει για μια συσκευή με κάπως αδέξια, πρωτόγονη εμφάνιση, η νέα έκδοση δεν έχει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, μπορεί να καυχιέται για ένα εκλεπτυσμένο, μοντέρνο πλεονέκτημα με ένα στυλ που διατηρεί παράλληλα τη νοσταλγία του vintage.

To Gamestation Plus είναι εξοπλισμένο με ένα ζευγάρι joysticks με φωτισμό RGB, που τροφοδοτούνται με μπαταρία, τα οποία είναι επίσης συμβατά με USB-C και Bluetooth. Ο μπροστινός δε πίνακας της κονσόλας διαθέτει φωτισμό RGB και οπές αερισμού σε όλη του την περιφέρεια.

Advertisement

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Arcade (@myarcaderetro)

Λειτουργικά, το Gamestation προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και αναμένεται να έχει μια σειρά από προεγκατεστημένα παιχνίδια. Ωστόσο, το MyArcade δεν έχει δώσει ακόμη πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους τίτλους.

Επιπλέον, τα προϊόντα εκτός του Gamestation περιλαμβάνουν εκδόσεις εμπνευσμένες από την Atari για το Pocket Player και το Microplayer του MyArcade, το τελευταίο από τα οποία είναι ιδανικό για τους λάτρεις των φορητών παιχνιδοσυσκευών.

Διαθέτει ένα ολοκόκκινο D-pad, άφθονες ρίγες και μόνο δύο κουμπιά, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια που θα έχει ενσωματωμένα.

Η νοσταλγική συνεργασία του MyArcade με την Atari θα είναι σύντομα διαθέσιμη για προπαραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα της πρώτης. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τις τιμές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: