Έδειξε το μεγαλείο του: Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης “αποστόμωσε” τη γυναίκα που τον προσέβαλε επειδή είναι ΑΜΕΑ

Advertisement

Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, μετά το μπούλινγκ που δέχτηκε από μία γυναίκα, στο βιβλιοπωλείο που εργάζεται, πριν μερικές μέρες, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Ο “Ντόντο” από τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι” του Mega, επιβεβαίωσε το περιστατικό που κατήγγειλε μέσω των social media η αδερφή του και παραδέχτηκε ότι στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν, αλλά δεν κρατά κακία στη συγκεκριμένη κυρία και έκλεισε τις δηλώσεις του με ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Advertisement

Όπως υπογράμμισε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης «δεν είναι ότι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό».

Και προσθέτει ο ηθοποιός «πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου, αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου και για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι απλά όπως μου είπε και μια φίλη μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: