Πήρε την ομορφιά της μητέρας της: Η κούκλα κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου έγινε 24 ετών & είναι σαν φωτοτυπία της

Πήρε την ομορφιά της μητέρας της: Η κούκλα κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου έγινε 24 ετών & είναι σαν φωτοτυπία της
Advertisement

Σαν δυο σταγόνες νερό μοιάζει η Ευγενία Μανωλίδου με την 24χρονη κόρη της, Θεοδώρα – Ολυμπία, από τον πρώτο της γάμο.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει μια σπουδαία καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ στο παρελθόν έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και στην τηλεόραση.

Advertisement

Από το 2009 είναι παντρεμένη με τον νυν υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και μαζί με τα παιδιά τους περνούν όμορφες στιγμές.

Η συνθέτρια κλασσικής μουσικής πριν από τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, υπήρξε παντρεμένη με τον ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1995 και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Θεοδώρα, ενώ χώρισαν ύστερα από επτά χρόνια γάμου, το καλοκαίρι του 2002.

Advertisement

Από το 2009, η ίδια είναι παντρεμένη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό των δύο γιων τους, Περσέα και Αλκαίου.

Η Ευγενία Μανωλίδου λατρεύει τα παιδιά της και προσπαθεί να περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί οικογενειακές στιγμές, με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Σε δημόσιες εμφανίσεις της, την έχουμε δει με την κόρη της, Θεοδώρα – Ολυμπία, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της.

Η Θεοδώρα – Ολυμπία είναι 24 ετών και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιό της Αμερικής με άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Advertisement

«Η κυρία Θεοδώρα Μανωλίδου είναι θετή μου κόρη. Δεν είναι βιολογική μου κόρη αλλά δεν την ξεχωρίζω. Την αγαπάω και τη λατρεύω. Έχει κάνει πολύ καλές σπουδές, άριστα, βγήκε πρώτη στη χρονιά της», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για την κόρη της συζύγου του.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: