Η Βαλαβάνη “πετσόκοψε” τον Βασάλο με 7 λέξεις: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»

Η Βαλαβάνη “πετσόκοψε” τον Βασάλο με 7 λέξεις: «Δεν θέλω να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι»
Advertisement

Στη χημεία που έχουν ως δίδυμο ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster αναφέρθηκε με χιούμορ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Fipster αποτέλεσαν ένα από τα αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια, μέσω της συμμετοχής τους στο Asia Express.

Advertisement

Οι δυο τους παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, με τον YouTuber να ανεβάζει συχνά βίντεο, κάνοντας «ζήλιες» στον Βασάλο που έχει βρει νέους φίλους στον Άγιο Δομίνικο.

Η κάμερα του «Open Weekend» συνάντησε τον Fipster και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, πρώην σύντροφο του παίκτη στο reality επιβίωσης.

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο J2US αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ», δήλωσε η επίσης πρώην παίκτρια του Survivor. «Αν πας θέλεις να πάμε μαζί;» της είπε ο φίλος της, Φίλιππος Ιωάννου (Fipster) και ξέσπασαν σε γέλια.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στο Asia Express και επισήμανε ότι ταιριάζει πιο πολύ με τον Fipster, παρά με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Advertisement

«Ταιριάζω πιο πολύ με τον Fipster. Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά», εξήγησε.

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα», σχολίασε με τη σειρά του ο Fipster.

Τέλος, σε ερώτηση για πιθανή τηλεοπτική συνύπαρξη ανάμεσα στους τρεις τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε με χιούμορ: «Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: