Δεν αναγνωρίζεται 30 χρόνια μετά: Ένας άλλος σήμερα ο Ζορντί, ο 4χρονος πιτσιρικάς που σάρωνε αρχές 90’s

Δεν αναγνωρίζεται 30 χρόνια μετά: Ένας άλλος σήμερα ο Ζορντί, ο 4χρονος πιτσιρικάς που σάρωνε αρχές 90’s
Advertisement

Άλλος άνθρωπος μοιάζει σήμερα ο Ζορντί που αποτέλεσε παγκόσμιο είδωλο 30 χρόνια πριν, μόλις στα 4 του χρόνια.

Ο Ζορντί Λεμουάν είχε προκαλέσει αίσθηση στις αρχές της δεκαετίας του 1990, με τη φήμη του να εκτοξεύεται το 1992, όταν κυκλοφόρησε το hit single “Dur dur d’être bébé!” (Είναι δύσκολο να είσαι μωρό!) σε ηλικία τεσσάρων ετών.

Advertisement

Το τραγούδι, το οποίο είχε γράψει ο πατέρας του, γνώρισε άμεση επιτυχία και έφτασε στην κορυφή των charts στη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ελβετία.

Ήταν επίσης στην κορυφή των charts σε χώρες όπως η Ισπανία, η Γερμανία και η Ολλανδία. Ο μικρός Γάλλος είχε επισκεφτεί και την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα είχε εμφανιστεί στη Ρούλα Κορομηλά και το Ciao Ant1, το 1993.

Η πορεία που ακολούθησε

Μετά την επιτυχία του “Dur dur d’être bébé!”, ο Zoρντί κυκλοφόρησε άλλα δύο άλμπουμ, το “Pochette surprise” και το “J’irai bien faire un tour”, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να επαναλάβει την επιτυχία του πρώτου του single.

Advertisement

Συνέχισε να εμφανίζεται και να κυκλοφορεί μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά η δημοτικότητά του μειώθηκε καθώς μεγάλωνε.

Το 2008, ο Λεμουάν έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο όταν εμφανίστηκε στο γαλλικό ριάλιτι “La Ferme Célébrités”, το οποίο ήταν παρόμοιο με το αμερικανικό σόου “Celebrity Big Brother”.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος ήταν πλέον στα 20 του, ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς διαγωνιζόμενους της εκπομπής και η εμφάνισή του βοήθησε να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για τη μουσική του.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Ζορντί συνέχισε να παίζει και να ηχογραφεί μουσική, αν και έχει μείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του, “On n’est pas couché”, το 2018, και συνεχίζει να περιοδεύει και να δίνει ζωντανές παραστάσεις.

Advertisement

Εκτός από τη μουσική του καριέρα, ασχολήθηκε και με την υποκριτική, εμφανιζόμενος σε αρκετές γαλλικές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει επίσης γράψει ένα παιδικό βιβλίο, το “Le Petit Prince de la Pop”, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός μικρού αγοριού που ονειρεύεται να γίνει pop star.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο μικρός Ζορντί

Σήμερα, ο Ζορντί Λεμουάν είναι 35 ετών και εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με τη βιομηχανία του θεάματος. Παρόλο που μπορεί να μην επιτύχει ποτέ το ίδιο επίπεδο φήμης και επιτυχίας με αυτό που είχε ως παιδί, παραμένει μια αγαπημένη φιγούρα της γαλλικής pop κουλτούρας και υπενθύμιση μιας απλούστερης εποχής στη μουσική ιστορία.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: