Έπιαναν τα κεφάλια τους οι αστυνομικοί: Βρήκαν νεκρό μωρό σε δάσος, η αποκάλυψη του παππού και η σύλληψη των γονιών

Έπιαναν τα κεφάλια τους οι αστυνομικοί: Βρήκαν νεκρό μωρό σε δάσος, η αποκάλυψη του παππού και η σύλληψη των γονιών
Advertisement

«Παγωμένη» παρακολουθεί η Βρετανία τις εξελίξεις με μωρό που βρέθηκε νεκρό σε δάσος, κοντά στο Μπράιτον.

Οι γονείς του μωρού, έχουν τεθεί υπό κράτηση και σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με το BBC.

Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς Κονστάνς Μάρτιν και Μάρκ Γκόρντον, έφυγαν από το σπίτι τους τον Σεπτέμβριο του 2022 στην περιοχή Έλθαμ, που βρίσκεται βορειοανατολικά του Λονδίνου, και υιοθέτησαν έναν νομαδικό τρόπο ζωής.

Στις 5 Ιανουαρίου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στην περιοχή Μπόλτον, όπου το εγκατέλειψαν και πήραν ένα ταξί, το οποίο τους μετέφερε στο Λίβερπουλ. Στη συνέχεια, πήραν ένα άλλο ταξί το οποίο τους πήγε στο λιμάνι του Έσεξ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο πατέρας της μητέρας του μωρού, αποκαλύπτει ότι ο σύντροφός της έχει παρελθόν με την Αστυνομία και απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί μαζί με το μωρό της το συντομότερο δυνατό, για να προστατευθούν.

Advertisement

Στις 27 Φεβρουάριου το ζευγάρι εντοπίζεται στο Μπράιτον και συλλαμβάνεται. Το μωρό, δεν είναι μαζί τους και οι γονείς καθίστανται ύποπτοι για ανθρωποκτονία για αμέλεια.

Την Τετάρτη (1/3) έμελλε να γραφτεί ο τραγικός επίλογος του βρέφους, ο σορός του οποίου βρέθηκε μετά από μια μεγάλη επιχείρηση διάσωσης που οργάνωσαν οι τοπικές αρχές.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: