Τέσσερα ζώδια που περνούν καλύτερα μόνα τους – Τους αρέσει η συντροφιά του εαυτού τους

Τέσσερα ζώδια που περνούν καλύτερα μόνα τους – Τους αρέσει η συντροφιά του εαυτού τους
Advertisement

Σε αντίθεση με κάποια ζώδια που τρελαίνονται, όταν μένουν μόνα τους, δεν έχουν με ποιον/α να μιλήσουν ή πού να πάνε και θέλουν συνεχώς την επαφή με τον κόσμο, τα παρακάτω 4 ζώδια όχι μόνο δεν χαλιούνται, αλλά επιδιώκουν κιόλας να απομονώνονται και να κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί.

Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις τους είναι απαραίτητο για να ανασυγκροτηθούν ή να βάλουν σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, οπότε το να κρατιούνται -έστω και για λίγο- μακριά από το θόρυβο και το άγχος της καθημερινότητας είναι ζωτικής σημασίας, αφού έτσι θα ξαναβρουν τις ισορροπίες τους.

Advertisement

Ποια είναι αυτά;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι από τη φύση του μοναχικός και μπορεί να περάσει χρόνια μόνος του, χωρίς να επιθυμήσει τη στενή συντροφιά. Του αρέσει η ησυχία, το να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν, το να μη μιλάει ή βλέπει κανέναν και κυρίως το να μην είναι αναγκασμένος να απαντήσει στο οτιδήποτε.

Κι είναι λογικό, αν φανταστεί κανείς το πόση ενέργεια και φαιά ουσία καταναλώνει καθημερινά, προσπαθώντας να είναι εντάξει στα επαγγελματικά του καθήκοντα ή γενικά τις υποχρεώσεις του. Άλλωστε, παιδί του Κρόνου είναι, ο οποίος δε φημίζεται για την έντονη κοινωνικότητά του!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός ούτε του ντόρου, ούτε της φανφάρας και στάνταρ δεν το λες «κοινωνική πεταλούδα»! Μοναχικός κι απόμακρος από τα γενοφάσκια του, δύσπιστος και δύσκολος, λίγοι είναι οι άνθρωποι που θέλει για συντροφιά και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτοί που είναι πολύ κοντά του.

Advertisement

Η απολυτότητά του βγαίνει και στο μότο του «καλύτερα μόνος, παρά με κακιά παρέα» και το εννοεί. Κάνει φίλη κολλητή τη μοναξιά του και δεν έτσι δεν τρώγεται με το αν είναι κάποιος ή κάποια εντάξει απέναντί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι νοιάζεται για την κοινωνία, τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους, παρά το ότι είναι ζώδιο του αέρα, δηλαδή της επικοινωνίας, ο Υδροχόος είναι από τα πιο μοναχικά άτομα κι αυτό είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής τάσης του να διαφέρει και να κινείται ανεξάρτητα από τους άλλους ανθρώπους.

Αν δεν βρίσκει αυτόν/η που ταιριάζουν απόλυτα με τον τρόπο ζωής του ή τις αντιλήψεις του, προτιμά να μένει μόνος του με τις παραξενιές του. Επίσης, είναι από αυτούς που ακόμα και μέσα σε σχέση, θέλουν τον χώρο τους και τον χρόνο τους να κάνουν τα δικά τους.

Advertisement

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς έχει ανάγκη να μένει μόνος του σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ζώδιο που «απορροφά» τα vibes του περιβάλλοντός του, σαν σφουγγάρι, με αποτέλεσμα αυτό να τον επηρεάζει σε διάθεση.

Οπότε, του είναι απαραίτητη μια «απόσυρση» στον δικό του κόσμο, ώστε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επανέλθει. Απολαμβάνει τη μοναξιά του, χαζεύοντας, ονειροπολώντας, ακούγοντας την αγαπημένη του μουσική ή βλέποντας ταινίες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: