«Έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεσπά για τους παίκτες του Survivor και το ριάλιτι

«Έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους»: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεσπά για τους παίκτες του Survivor και το ριάλιτι
Advertisement

Η Βρισηίδα Ανδριώτου σε ανάρτησή της στα social media, ξεσπάει για όλα όσα γίνονται στο Survivor All Star και συγκεκριμένα στην κόκκινη ομάδα, τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Όπως αναφέρει το μοντέλο: «Επειδή παίρνω αρκετά μηνύματα για τον Στάθη και τη στάση της Ελευθερίας θα τοποθετηθώ με απλά λόγια, χωρίς να πω ονόματα. Διότι μετά θα με λιθοβολείτε επειδή είπα την αλήθεια και σας πονάει.

Advertisement

Η Ελευθερία ξεκάθαρα δε σκέφτηκε τίποτα μόνη της. Επειδή τα ξαναβρήκε με τον Μάριο (φιλικά) και μπήκε στην κλίκα της συμφοράς που κρύβεται πίσω από την “αγωνιστικότητά” τους.

(το ότι είσαι καλός αγωνιστικά δε σημαίνει ότι δεν κάνεις στρατηγική και δεν παίζεις με ανθρώπους πίσω από τις κάμερες) τους θεωρώ χειρότερους από τον άνθρωπο που τα λέει ΜΠΡΟΣΤΑ στα μούτρα τους στο συμβούλιο και τον άνθρωπο που θα πει ΞΕΚΑΘΑΡΑ έχω στρατηγική.

Έτσι λοιπόν η έκρηξη της Ελευθερίας και αυτά που λέει είναι επειδή της τα είπαν να τα πει κάποια άτομα που θέλανε να σπάσουν την παρέα Μπάρτζη, Σπύρου, Στάθη. Αυτά τα άτομα λοιπόν δεν ψήφισαν χθες την Ελευθερία.

Advertisement

Επειδή αν το μάθαινε μετά η Ελευθερία θα πήγαινε εναντίον τους και θα έλεγε καλά μου λέτε αυτό, αυτό και αυτό, με βγάζετε μπροστά και μετά με ψηφίζετε; Οπότε δεν τη ψήφισαν χθες αυτά τα άτομα γιατί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους.

Το παιχνίδι έχω σχεδόν σταματήσει να το βλέπω, γιατί έχω σιχαθεί αυτούς τους ανθρώπους που μπρος στις κάμερες είναι άλλοι, ενώ πίσω άλλοι, ή στα ριάλιτι μεταξύ τους λένε άλλα και βάζουν λόγια και γλείφουν κάποια άτομα και μέσα στο συμβούλιο κάνουν την κότα και δυστυχώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν πουλέν».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: