Μοίρασαν μπομπονιέρες στη μνήμη της: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 28χρονης Ελπίδας, απαρηγόρητοι γονείς και αδέλφια

Μοίρασαν μπομπονιέρες στη μνήμη της: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 28χρονης Ελπίδας, απαρηγόρητοι γονείς και αδέλφια
Advertisement

Έξι ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και την ταυτοποίηση των περισσότερων θυμάτων, συνεχίζονται οι τελετές αποχαιρετισμού, οι οποίες γίνονται σε κλίμα απίστευτου πόνου και θλίψης.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα την 28χρονη Ελπίδα και σε κλίμα οδύνης η οικογένειά της μοίρασαν μπομπονιέρες στη μνήμη της.

Advertisement

Η 28χρονη φοιτήτρια ταξίδευε στο μοιραίο τρένο για την Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στην αρχιτεκτονική.

Στη μοιραία αμαξοστοιχία θα βρίσκονταν και οι δύο αδελφοί της Ελπίδας, ωστόσο, άλλαξαν τα εισιτήρια για την επόμενη ημέρα.

Η 28χρονη επέστρεφε με τη μοιραία αμαξοστοιχία από την Αταλάντη, όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις σπουδές της, προκειμένου να πάρει το δεύτερο πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική.

Advertisement

Η 28χρονη Ελπίδα είχε τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα, Δευτέρα, συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, της 28χρονη Ελπίδα Χούπα στην Αταλάντη. Στην κηδεία της 28χρονης Ελπίδας έσπευσε όλο το χωριό, συγγενείς και συμφοιτητές της για το τελευταίο αντίο.

Σε κλίμα οδύνης η οικογένειά της, οι συγγενείς της, φίλοι και συμπατριώτες συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος για να αποχαιρετήσουν την 28χρονη Ελπίδα, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Advertisement

Απαρηγόρητοι ήταν οι γονείς και τα αδέλφια της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, τεταρτοετούς φοιτήτριας στο ΑΠΘ, από την Αταλάντη, κατά τη διάρκεια της κηδείας που έγινε στην Αταλάντη.

«Δόθηκε ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο, γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση. Όποιος και να αναλάβει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να πάρω, η αγαπημένη μου αδερφή δεν θα ξαναγυρίσει» είπε, σε δηλώσεις του, ο αδερφός της Ελπίδας.

Την νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Φθιώτιδας κος Συμεών. Παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας, αναφέρει το Star Κεντρικής Ελλάδας.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: