Άρης Σοϊλέδης εναντίον Βρισηίδας & Ευρυδίκης: «Εμετικοί άνθρωποι – Απορώ που δεν με πήραν στο Survivor AllStar»

Άρης Σοϊλέδης εναντίον Βρισηίδας & Ευρυδίκης: «Εμετικοί άνθρωποι – Απορώ που δεν με πήραν στο Survivor AllStar»
Advertisement

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Άρης Σοϊλέδης, στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για το Survivor All Star και για το γάμο του με την Μαρία Αντωνά.

«Η παραγωγή του Survivor δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να μου εξηγήσουν τον λόγο που δεν με κάλεσαν ξανά, ενώ έχουν επιλεχθεί αυτά τα πρόσωπα.

Advertisement

Είναι σαν να υπονόησαν στον κόσμο πως δεν μπήκα για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Στενοχωρήθηκα, δεν θα σου πω ψέματα. Ήταν κάτι που μου ταίριαζε πολύ. Στο Survivor ήμουν πολύ καλός και μάλλον αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμβαίνει», λέει ο Άρης Σοϊλέδης.

Στη συνέχεια μίλησε για την προσωπική του ζωή και εξήγησε αρχικά γιατί δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τη Μαρία Αντωνά.

«Ο γάμος δεν έγινε γιατί τρέχαμε με πολλές υποχρεώσεις που είχαμε και τις πολλές δουλειές της Μαρίας. Δεν γινόταν πρακτικά να το οργανώσουμε όπως θέλαμε. Μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα παντρευτούμε.

Advertisement

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη όμως αν θα είναι ένας μεγάλος και ανοιχτός γάμος ή σε πιο στενό κύκλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως κουμπάροι μας θα είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς με τη σύντροφό του Δώρα Πατσιώτη».

O Άρης Σοϊλέδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση, μετά από όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το πώς φέρθηκε ο ίδιος στη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε συνέντευξή της στο «Πρωινό μας».

Η παίκτρια που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star σχολίασε για τη Βρισηίδα Ανδριώτου και τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα: «Βρισηίδα, αυτά που λες ότι σου έκανε ο Άρης Σοϊλέδης πέρυσι δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που μας έκανε φέτος ο Σπύρος».

Advertisement

Θέλοντας να τοποθετηθεί σχετικά με όσα ακούστηκαν γύρω από το όνομά του, ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε σε story δύο στιγμιότυπα από τη συνέντευξη της Ευρυδίκης και σχολίασε: «Σου φέρθηκα πολύ καλύτερα από όσο μου φέρθηκες εσύ. Ξεχνάς πολύ γρήγορα Βρισηίδα. Δυστυχώς».

«Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου. Πραγματικά βοήθησέ με με τους εμετικούς ανθρώπους. Ότι εγώ “έκανα κακό στη Βρισηίδα”. Ρε δεν πάμε καλά. Που στις προσωπικές της συνεντεύξεις δεν σταμάτησε να με κακολογεί και να σχηματίζει εικόνα στον έξω κόσμο που δεν ισχύει», έγραψε στο 2ο story.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: