Τα ζώδια που μόνιμα τσακώνονται οι άλλοι μαζί τους, ενώ εκείνα είναι «αθώα»

Τα ζώδια που μόνιμα τσακώνονται οι άλλοι μαζί τους, ενώ εκείνα είναι «αθώα»
Advertisement

Βέβαια για να τα λέμε όλα, μιλάμε για τρία ζώδια που κατά πάσα πιθανότητα, την έχουν λίγο λερωμένη τη φωλιά τους, αλλά είτε από άγνοια, είτε από αδιαφορία, είτε από απάθεια, δεν έχουν καταλάβει ότι μπορεί εσύ να έχεις θιχτεί και να έχεις γίνει «τούρμπο» μαζί τους.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια ζώδια μιλάμε:

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Καβγάς; Qu’est-ce que c’est; Αυτό περίπου είναι το ύφος και η αντίδραση του Ζυγού. Πρόκειται για ένα ζώδιο που δεν τσακώνεται. Αποφεύγει τους καβγάδες όπως ο διάολος το λιβάνι. Όχι κουκλάκι μου (σου λέει), δεν θα χαλάσει την ζαχαρένια του, επειδή εσύ του θύμωσες και θες να του τα «χώσεις».

Μπορεί να σε βγάλει εκτός εαυτού με αυτά που κάνει, μπορεί να σε έχει φέρει σε σημείο να θες να τον χαστουκίσεις, αλλά αυτός εκείιιιι ατάραχος, θα προσπαθεί είτε να σε ηρεμήσει, είτε θα σου γυρίσει την πλάτη και θα φύγει.

Κοινώς, σε αφήνει να τσακώνεσαι μόνος/η σου. Άκρη μην περιμένεις να βγάλεις. Περισσότερες πιθανότητες για να καταλάβει γιατί τα έχεις «πάρει» έχεις, αν του μιλήσεις ήρεμα και του εξηγήσεις το παράπονό σου.

Advertisement

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ό,τι ηλικία και να έχεις, σίγουρα θα έχεις δει το περίφημο βίντεο με την αντίδραση της Άσπας Τσίνα στο Fame Story, στο οποίο η Φωτεινή Τσιτσιγκού σε έξαλλη κατάσταση την ρωτάει την πρόβλημα έχει μαζί της κτλ και η Άσπα με ατάραχο ύφος της απαντά: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Ε, η αντίδραση αυτή είναι ακριβώς η αντίδραση που έχει ο Υδροχόος, όταν πας να του ζητήσεις τα ρέστα. Δεν θα εκνευριστεί, ούτε θα υψώσει τόνο φωνής.

Απλά θα σε κοιτάξει με ύφος γεμάτο απορία, θα σε ρωτήσει τι… μύγα σε τσίμπησε και θα «γυρίσει» τον όλο καβγά υπέρ του, βγάζοντας εσένα κακό/ια ή τρελό/η, που πήγες και του επιτέθηκες. Μέχρι συγγνώμη θα του ζητήσεις…

Advertisement

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς από την πλευρά του είναι πάντα ζεν. Μην νομίζεις ότι δεν έχει καταλάβει την «λαδιά» που έχει κάνει. Έχει γνώση, αλλά επιλέγει να κάνει την πάπια. Προσπαθεί να σου ρίξει στάχτη στα μάτια, με την ήρεμη στάση του και την χαλαρή -έως και απολογητική- αντίδρασή του.

Εσύ θα του τα «χώνεις» και θα θες να τον… τραντάξεις κι εκείνος θα σε ρωτά με απορημένο ύφος τι έκανε… «Δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι», «γιατί είσαι τόσο θυμωμένος/η μαζί μου», «δεν πίστευα ότι θα σε ενοχλήσει», «δεν ήξερα» είναι μόνο κάποιες από τις απαντήσεις του, με τις οποίες θα προσπαθήσει να αποποιηθεί τις ευθύνες του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: