Όλοι εναντίον του: Σάλος στο Survivor με τον Βασάλο, η αιτία που έγιναν έξαλλοι μαζί του οι παίκτες

Όλοι εναντίον του: Σάλος στο Survivor με τον Βασάλο, η αιτία που έγιναν έξαλλοι μαζί του οι παίκτες
Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, για πρώτη φορά, στο Survivor All Star και το θέμα έχει απασχολήσει τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Ειδικότερα, η Τζο Μαριδάκη υπογράμμισε πως ο παίκτης των μπλε μάλλον έχει ως στρατηγική να αγωνίζεται ενάντια στους δυνατούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας, έτσι ώστε ακόμα κι αν χάσει, να μπορεί να δικαιολογήσει την ήττα του.

Advertisement

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος διέψευσε τα λεγόμενά της, χαρακτηρίζοντάς τα «μπούρδες» και επεσήμανε πως δεν τον ενόχλησε που βγήκε υποψήφιος, πολλοί παίκτες δεν τον πίστεψαν.

Από την κόκκινη ομάδα, η Ελένη Χαμπέρη σημείωσε ότι «ο Κωνσταντίνος ενώ έλεγε σε κάθε συμβούλιο πως δεν τον νοιάζει να ψηφιστεί, έδειξε στο χθεσινό συμβούλιο που πήρε τρεις ψήφους, ότι τον ενόχλησε» και πρόσθεσε «είπε κι αυτός ότι ήταν η πρώτη φορά που είδε το όνομά του γραμμένο σε χαρτί, γιατί στο δικό του παιχνίδι δεν τον είχαν ψηφίσει ποτέ, δεν το περίμενε.

Θεωρώ ότι αυτό που είπε η Τζο για στρατηγική, είχε μια λογική. Όντως το χρησιμοποιεί αυτό για να δικαιολογεί τις ήττες του, γιατί τον έχουμε ακούσει να λέει “ναι έχω ήττες, αλλά παίζω συνέχεια με τον Σάκη”».

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε στο στόχαστρο και για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, σημειώνοντας «νόμιζε ότι δεν θα ψηφιστεί ποτέ, ότι είναι στο απυρόβλητο, ότι κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει και χθες πήρε και τρεις ψήφους κι είπε και στη Τζο ότι λέει μπούρδες.

Για εμένα δεν λέει μπούρδες η Τζο, έτσι είναι. Αλλιώς ας παίξει με όλους τους παίκτες. Αν δεν μπορείς να μου φέρεις τους πόντους, τι να σε κάνω;».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: