«Πάγωσαν» όλοι στο στούντιο: Παρουσιάστρια κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση την ώρα του δελτίου ειδήσεων [βίντεο]

«Πάγωσαν» όλοι στο στούντιο: Παρουσιάστρια κατέρρευσε σε ζωντανή μετάδοση την ώρα του δελτίου ειδήσεων [βίντεο]
Advertisement

Μετεωρολόγος του CBS χάνει τις αισθήσεις της στον αέρα και λιποθύμησε, λίγο πριν αρχίσει να λέει τον καιρό, προκαλώντας αναστάτωση στο πλατό.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής μετάδοσης, χθες, Σάββατο, το πρωί και την τρομακτική στιγμή, οπότε η Alissa Carlson ήταν να ξεκινήσει να λέει τον καιρό στο Λος Άντζελες, στο δελτίο ειδήσεων, αλλά πριν καν αρχίσει το ρεπορτάζ της, έχασε τις αισθήσεις της, κατέγραψε η κάμερα.

Advertisement

Όπως φαίνεται στο βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, τα μάτια της Carlson γυρίζουν προς τα πίσω και έγειρε προς τα εμπρός στο γραφείο που βρισκόταν, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει εντελώς.

Οι δύο παρουσιάστριες, στην αρχή, δεν αντιλήφθηκαν ότι λιποθύμησε, αλλά λίγα δευτερόλεπτα μετά, έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ενώ το δελτίο ειδήσεων διακόπηκε για διαφημίσεις.

Ο αντιπρόεδρος του CBS και διευθυντής ειδήσεων Mike Dello Stritto είπε στο TMZ υπογράμμισε ότι «η συνάδελφός μας Alissa Carlson αρρώστησε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων στις 7 π.μ. σήμερα το πρωί.

Advertisement

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους της που ανέλαβαν άμεσα δράση για να βοηθήσουν την Alissa και να καλέσουν το 911. Η Alissa νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ελπίζουμε ότι θα γνωρίζουμε περισσότερα σύντομα. Προσευχόμαστε για εκείνη ώστε να γίνει πολύ καλύτερα σύντομα».

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετεωρολόγος, το 2014, είχε βιώσει ένα παρόμοιο επεισόδιο, όταν έκανε εμετό στο πλατό, κατά τη διάρκεια ενός δελτίου καιρού.

Τότε, βρισκόταν σε διαφορετική τηλεοπτική στέγη και στη συνέχεια, διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει σαφές αν η προηγούμενη διάγνωση έπαιξε κάποιο ρόλο στο χθεσινό επεισόδιο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: