«Λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου»: Η Αφροδίτη Λιάντου απαντά για τα δημοσιεύματα

Advertisement

Η νεαρή ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου και κόρη της αγαπημένης μας Εβελίνας Παπούλια, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γη της Ελιάς» και υποδύεται την «Μυρτάλη» φιλοξενήθηκε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Ζευγάρι στην σειρά, αλλά και στη ζωή είναι οι δύο πρωταγωνιστές από τη «Γη της Ελιάς» Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Μίλησαν στην Άννα Πανταζή για την επιτυχημένη σειρά, την ξαφνική δημοσιότητά τους και ανακοίνωσαν και το τέλος τους στη «Γη της Ελιάς»

Advertisement

«Έχω εξοικειωθεί πλέον με το να βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση», δήλωσε ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης.

Ενώ η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη μητέρα της και τη συμβουλή της: «Έχω γελάσει με δημοσιεύματα που λένε ότι είμαι έγκυος και με παντρεύει η Άντζελα Γκερέκου. Συμβουλεύομαι τη μητέρα μου.

Μου είχε πει να μη φοβάμαι την αλλαγή αλλά τη σταθερότητα. Μέχρι τα 20 δεν ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το θέατρο. Επειδή είμαι από καλλιτεχνική οικογένεια έπαιρνα εφόδια χωρίς να το καταλαβαίνω».

Σύμφωνα με τη Αφροδίτη Λιάντου, η Μυρτάλη έχει πάει προς την πλευρά του Αλέξη γιατί φοβάται πως αν τον χάσει δεν θα έχει κανέναν ενώ δήλωσε πως οι ερωτικές σκηνές είναι άβολες γιατί εκτίθεσαι παραπάνω.

Advertisement

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης από την μεριά του πρόσθεσε πως στις ερωτικές σκηνές με την Αφροδίτη ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και άνετος.

Ενώ αποκάλυψαν και το τηλεοπτικό τους τέλος: «Θα αποχωρίσουμε στο τέλος της σεζόν από τη “Γη της Ελιάς”. Θα ήθελα ένα ρομαντικό τέλος για την Μυρτάλη και τον Αλέξη. Στα επόμενα επεισόδια θα δείτε έναν νέο θάνατο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: