Ανέβασε φώτο ότι είναι έγκυος και… χώρισαν: Ξαφνικός χωρισμός για Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρη Χαρίτο, τι συνέβη;

Advertisement

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και μετά από 14 χρόνια.

Όπως αναφέρει η Real, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών και ο σκηνοθέτης της σειράς, έριξαν τίτλους τέλους, παρά το γεγονός ότι εκείνη κυοφορεί το πρώτο της παιδί.

Advertisement

Τη χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης ανακοίνωσε η ίδια, πριν από λίγο καιρό, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος, για αρκετό καιρό, κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που ο σκηνοθέτης θέλησε να μιλήσει.

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης Χαρίτος, ο σύντροφός μου, μίλησε δημόσια για τη σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, αλλά εγώ δεν θα το έκανα.

Advertisement

Βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δεν βαριέται να ακούει τα δικά μου», έχει υπογραμμίσει η ηθοποιός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η απόφαση για τον χωρισμό ήταν κοινή, χωρίς κανένας από τους δύο να έχει αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που οδηγήθηκαν σ’ αυτλη την απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λευτέρης Χαρίτος έχει ακόμα έναν γιο από τον πρώτο του γάμο.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: