Αλέξης Κούγιας για τον χορό στον Μακρόπουλο: «Είχα πολύ καιρό να χορέψω, ήταν ζεϊμπέκικο της καρδιάς -Είμαστε λαϊκοί άνθρωποι»

Αλέξης Κούγιας για τον χορό στον Μακρόπουλο: «Είχα πολύ καιρό να χορέψω, ήταν ζεϊμπέκικο της καρδιάς -Είμαστε λαϊκοί άνθρωποι»
Advertisement

Για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε πρόσφατα στην πίστα νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του.

Ο ποινικολόγος, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος και επάνω στο κέφι, σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε.

Advertisement

Ο ίδιος συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε σχετικά με αυτό:

«Μου αρέσουν τα μπουζούκια και το ξέρει όλος ο κόσμος, είμαστε λαϊκοί άνθρωποι. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις καταγωγές μας ούτε μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που διασκεδάζουμε.

Δεν μου αρέσουν οι νεαροί τραγουδιστές που έχουν κάνει τα μπουζούκια ντίσκο. Ούτε σκέφτομαι να πάω να τους ακούσω. Αυτοί με τα παρδαλά τα ρούχα, χοροπηδώντας στην αίθουσα, όπου οι περισσότεροι είναι και άφωνοι».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας, τόνισε πως: «Είχα πάρα πολύ καιρό να χορέψω. Μου αρέσει ο Μακρόπουλος. Ζεϊμπέκικο της καρδιάς ήταν, είχα στενοχώριες και δεν είχα χορέψει καθόλου και είχα πει ότι θα χορέψω στον γάμο της κόρης μου.

Advertisement

Το ίδιο είχα χορέψει πριν από το ατύχημα των Τεμπών. Ο Μακρόπουλος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το τραγούδι και μάλιστα κατέβασε όλο τον κόσμο από την πίστα και με τράβηξε από το χέρι πάνω. Και το χόρεψα και το τραγούδησα όλο.

Το ευχαριστήθηκα και περισσότερο το ευχαριστήθηκαν τα παιδιά μου γιατί θέλω να πάρουν τις ίδιες αρχές, δηλαδή όχι τα τραγούδια τα ιμιτασιόν που είναι αντιγραφή από τη Μέση Ανατολή»

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: