«Ήθελα να αυτοκτονήσω και σκεφτόμουν τις μεθόδους»: Συγκλονίζει η συγγραφέας που είδε τα χείλη της να «σαπίζουν» μετά από πλαστική

Advertisement

Στην αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση στα χείλη της που μετέτρεψε τη ζωή της σε εφιάλτη αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε η συγγραφέας Κατερίνα Πλουμιδάκη, με την περιγραφή της να συγκλονίζει.

Η γνωστή συγγραφέας, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρθηκε αναλυτικά στην επέμβαση αφαίρεσης συνθετικού κολλαγόνου από την περιοχή των χειλιών στην οποία υπεβλήθη το 2021, και η οποία άλλαξε τη ζωή της ολοκληρωτικά, με την ίδια μέχρι σήμερα να μπορεί να πιει νερό μόνο με καλαμάκι.

Advertisement

Παράλληλα με τα πολλά και σύνθετα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, η συγγραφέας έχει κινηθεί νομικά εναντίον Έλληνα πλαστικού χειρουργού στη Φλόριντα και αναμένει την ημέρα που θα δικαιωθεί.

«Ήμασταν με τον άνδρα μου στο Βέιλ στο Κολοράντο. Εκεί που περπατούσαμε στο δρόμο και μιλούσαμε ελληνικά, μας προσέγγισε ένας Έλληνας, μας έπιασε τη συζήτηση, και στα πέντε λεπτά με ρώτησε τι έχω κάνει στα χείλη μου.

Εγώ πριν 30 χρόνια είχα βάλει κολλαγόνο στα χείλη μου. Ενδιάμεσα δεν τα είχα πειράξει ποτέ. Ο Έλληνας αυτός ήταν πλαστικός χειρουργός στη Φλόριντα, μιλούσε για εγχείρηση ρουτίνας για να βγάλω το κολλαγόνο. Αυτό ήταν τέλη Νοεμβρίου του 2020», ανέφερε αρχικά η συγγραφέας.

Advertisement

«19 Ιουλίου του 2021 έκανα την εγχείρηση. Με είχε πείσει ότι είναι πολύ απλή επέμβαση. Η επέμβαση έγινε με τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης μού έλεγε πως όλα πήγαιναν καταπληκτικά.

Κάποια στιγμή μου έκανε πολύ εντύπωση, γιατί μου έβγαλε κομμάτι του μυός μου δεξιά και μου είπε ότι έβγαλε ένα σουβλάκι τυλιγμένο σε σιλικόνη. Αυτό το σουβλάκι ήταν ο μυς μου και κατέληξε στα σκουπίδια.

Αυτό που έβγαλε είναι ο λόγος που σήμερα δεν έχω μυ. Δεν έχω μυ, δεν έχω σφικτήρα μυ, δεν έχω το σφίξιμο. Έτρωγα εννέα μήνες με καλαμάκι, όλα αλεσμένα», συνέχισε.

Advertisement

«Την Τρίτη 26 Ιουλίου έβλεπα πως συνεχίζει έτσι και μου είπε ο γιατρός ότι είχα αργή επούλωση. Εκείνη την Τρίτη μου είπε να κάνουμε μια ένεση με αιμοπετάλια που βοηθούν στην επούλωση. Το βράδυ νέκρωσα. Έμεινα δέκα ημέρες με νεκρό δέρμα. Τη σοβαρότητα ποτέ δεν μου την είπε», τόνισε η Κατερίνα Πλουμιδάκη.

«Ήθελα να αυτοκτονήσω και σκεφτόμουν τις μεθόδους. Δεν ήθελα να πηδήξω από τον 10ο γιατί με ανατρίχιαζε ο διαμελισμός, και επειδή τα μόνα χάπια που είχα από το γιατρό ήταν κάποια ηρεμιστικά σκεφτόμουν πόσα θα χρειαστώ για να πεθάνω και να μη μείνω φυτό», παραδέχτηκε.

«Όταν πέρασαν οι δέκα μέρες και έβγαλα το νεκρό δέρμα, είδα αυτό που δεν μπορείτε να βγάλετε στην τηλεόραση. Μετά με έραψε. Έκανα 7 χειρουργεία και πάνω από 40 βδομάδες ενέσεων.

Θα συνεχίσω τις ενέσεις για άλλο ενάμιση χρόνο, τουλάχιστον. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να χειρουργηθώ. Τα νεύρα θέλουν χρόνια για να συνδεθούν», εξήγησε η συγγραφέας.

Advertisement

Μιλώντας για τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ίδια και τον Έλληνα γιατρό, η Κατερίνα Πλουμιδάκη σημείωσε ότι «Έχουμε δικαστική διαμάχη σε αμερικανικά δικαστήρια. Αυτός για ένα χρόνο με εκλιπαρούσε να μην του κάνουμε μήνυση και του είπαμε δεν θα σου κάνουμε».

«Είμαι η μοναδική στον κόσμο με τέτοιου είδους ζημιά από χειρουργείο. Μου το είπανε. Έχω δει 22 γιατρούς. Από λάθος χειρουργείο να φτάσεις σε καθολική νέκρωση που δεν έχει μείνει τίποτα δεν έχουν δεύτερο. Το πολύ κακό είναι πως τα πάντα πάνω μου είναι πειραματικά. Δεν έχουν δεύτερο», τόνισε μεταξύ άλλων η άτυχη συγγραφέας στη συγκλονιστική περιγραφή της.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: