Τρία ζώδια που ξέρουν πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό

Τρία ζώδια που ξέρουν πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό
Advertisement

Τα παρακάτω ζώδια δεν είναι μόνο εχέμυθα και μπορείς να τα εμπιστευτείς, καθώς δε θα προδώσουν το μυστικό σου, αλλά ξέρουν και πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους και να μην πουν πράγματα, για τα οποία θα εκτεθούν ή θα εκθέσουν άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι εκτιμούν τις ανθρώπινες σχέσεις και γνωρίζουν ότι ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδεις αρχές για να διατηρηθεί υγιής μια φιλία για πολλά-πολλά χρόνια. Για αυτόν το λόγο, τις περισσότερες φορές δίνουν πολύ μεγαλύτερη αξία στη σιωπή, παρά στα λόγια.

Advertisement

Το να γίνεις «κολλητός» με έναν Ταύρο, ίσως να μην είναι τόσο απλό, αλλά από τη στιγμή που θα δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ σας, μπορείς πάντα να βασίζεσαι επάνω του.

Είναι από τα πιο αξιόπιστα και εχέμυθα άτομα που θα γνωρίσεις στη ζωή σου, ενώ σπάνια παρασύρεται συναισθηματικά και ανοίγει το στόμα του εκεί που δεν πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι μάλλον συντηρητικοί και εξαιρετικά διακριτικοί σε ό,τι κι αν κάνουν. Πιστεύουν ότι είναι «γρουσουζιά» το να αποκαλύψουν στον περίγυρό τους τα μυστικά ή τα σχέδια τους για το μέλλον, σπάνια θα πουν κάτι, που δεν έχουν σκεφτεί πολύ καλά, από πριν και ξέρουν πότε πρέπει να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Advertisement

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι το ζώδιο που σπάνια (έως ποτέ) εμπιστεύεται κάποιον άλλο, ώστε να μοιραστεί σκέψεις και μυστικά του. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε έναν Σκορπιό, επειδή ποτέ δεν θα αποκαλύψει σε άλλον άνθρωπο οτιδήποτε του έχεις πει.

Είναι συχνά το ιδανικό πρόσωπο για να εκτονωθείς και να απελευθερωθείς από ένα βάρος που σε πλακώνει, λέγοντάς του οτιδήποτε σε απασχολεί. Ακόμα κι αν απομακρυνθείτε, θα πάρει το μυστικό σου στον… τάφο του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλοι οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετικά καλά καθορισμένες αξίες και αρχές, ενώ δεν παρεκκλίνουν ποτέ από αυτό που πιστεύουν ότι είναι το σωστό. Μία από τις προτεραιότητες στις σχέσεις που δημιουργούν είναι η διακριτικότητα και ο σεβασμός προς τους άλλους.

Advertisement

Συνεπώς, τίποτα από όσα θα μοιραστείς με έναν Αιγόκερω δεν πρόκειται να «διαρρεύσει» σε κάποιο άλλο άτομο ή περιβάλλον. Ένας Αιγόκερως είναι λογικός και δίκαιος άνθρωπος, αλλά και ιδιαίτερα προσεκτικός στο πού και πότε πρέπει να ανοίξει το στόμα του και πού και πότε να σωπάσει.

Αυτός θα κρίνει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και θα μιλήσει, όταν πρέπει να μιλήσει… που λέει και το γνωστό άσμα!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: