«Έχασα το μυαλό μου, ήμουν σαν ζόμπι»: Η Χριστίνα Μπόμπα σπάει τη σιωπή της για τις δυσκολίες με τα παιδιά της

«Έχασα το μυαλό μου, ήμουν σαν ζόμπι»: Η Χριστίνα Μπόμπα σπάει τη σιωπή της για τις δυσκολίες με τα παιδιά της
Advertisement

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η γνωστή influencer, που τον Ιούνιο του 2021 έγινε μητέρα για πρώτη φορά, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της, την εξωσωματική που έκανε αλλά και την σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Advertisement

«Τον πρώτο 1-1μιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Και πρόσθεσε: «Όταν γέννησα για μένα ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα. Εκτός ότι ήρθε όλη αυτή η καταιγιστική αγάπη προς τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά».

Όσον αφορά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες μετά την εγκυμοσύνης της, η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε: «Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι και έπρεπε και ήθελα να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ και έκλαιγαν μαζί ταυτόχρονα και δεν ήξερα ποια να θηλάσω πρώτα.

Advertisement

Εκεί έχασα εντελώς το μυαλό μου και για δύο μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Μεγάλο ρόλο για να βρω ξανά τον εαυτό μου έπαιξε και ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Εκείνο το διάστημα παραγκωνίστηκε τελείως και παρόλα αυτά ήταν βράχος δίπλα μου».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην εξωσωματική που έκανε, λέγοντας: «Μίλησα για την εξωσωματική γονιμοποίηση, αφού ήταν θετικό το δικό μου αποτέλεσμα γιατί θεωρείται ταμπού. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, αμφισβήτησα το αν θα γίνει ποτέ».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: