Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Μπισμπίκης: Μετακομίζει μόνιμα στο νησί για να ζήσει ήσυχα τον έρωτα του με τη Βανδή

Πήρε τη μεγάλη απόφαση ο Μπισμπίκης: Μετακομίζει μόνιμα στο νησί για να ζήσει ήσυχα τον έρωτα του με τη Βανδή
Advertisement

Οικόπεδο στην Κρήτη φαίνεται ότι ψάχνει ο Βασίλης Μπισμπίκης, λόγω της μεγάλης αγάπης του για το νησί, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Κονταρός στην κάμερα του Πρωϊνού του ΑΝΤ1.

Όπως είναι γνωστό και το έχει πει και ο ίδιος, αγαπά πολύ την Κρήτη μετά τα γυρίσματα της σειράς «Κομάντα και δράκοι» οπότε και γνώρισε καλύτερα τον τόπο και τους ντόπιους.

Advertisement

«Το ζευγάρι φαίνεται πώς είναι, μια χαρά, ευτυχισμένο. Ό,τι λέμε οι τρίτοι δεν ωφελεί. Ο Βασίλης είναι μερακλής και χόρεψε, και το έκαμε όμορφα, καλά. Ζούνε όμορφα, είναι αυθόρμητοι και εσείς το παίρνετε.

Ο χρόνος θα τα δείξει όλα (αν θα παντρευτούν). Η αλήθεια είναι πως ο Μπισμπίκης αγαπά την Κρήτη, έχει πολλούς φίλους θα χαρούμε να γίνει γάμος εκεί» είπε για τη σχέση Μπισμπίκη-Βανδή.

«Θα χαρώ να γίνει Αποκορωνιώτης, να βρει ένα όμορφο οικόπεδο στον Αποκόρωνο που τον αγαπά κι έχει πολλούς φίλους εκεί και να τον έχω γείτονα στο πατρικό μου.

Advertisement

Μου έχει κάνει συζήτηση ότι ψάχνει να βρει ένα σπίτι, ένα οικόπεδο στην περιοχή του Αποκορώνου. Κατεβαίνει τακτικά στην Κρήτη έχει δυνατές φιλίες και έτσι έχει άποψη» είπε ο γνωστός μουσικός.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο ηθοποιός αναζητά να αγοράσει στο χωριό Τζιτζιφές Χανιών.

«Η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι και με τιμούν με τη φιλία τους. Τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Γνώρισα πρώτα τη Δέσποινα και μετά τον Βασίλη. Αλλά με τον Βασίλη έχουμε κάτι κοινό. Είναι κολλητός με τους παιδικούς μου φίλους από το δημοτικό. Είναι μάγκας».

Advertisement

«Είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι και δεν το κρύβουν. Αν προχωρήσουν τη σχέση τους θα μας το δείξουν.

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Βασίλης αγαπά πολύ την Κρήτη και θέλει να βρει ένα οικόπεδο στον Αποκόρωνα, να φτιάξει ένα σπίτι, να κατεβαίνει όποτε έχει χρόνο, να ανταμώνουμε εκεί όλοι οι φίλοι. Άρα θα ζει και τον έρωτά του εκεί», είχε πει πριν λίγους μήνες στο “Breakfast@star” ο Μανώλης Κονταρός.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: