Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν Στρατής ήταν γεννημένος μπαμπάς» – Πώς σκέφτηκαν το όνομα Ολίβια για την κόρη τους

Μαίρη Συνατσάκη: «Ο Ίαν Στρατής ήταν γεννημένος μπαμπάς» – Πώς σκέφτηκαν το όνομα Ολίβια για την κόρη τους
Advertisement

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», το μεσημέρι της Κυριακής.

Η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στην Σίσσυ Χρηστίδου για την εγκυμοσύνη, τη νέα καθημερινότητα με την κόρη της και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

Advertisement

«Είμαι χαρούμενα… τρομοκρατημένη μετά τη γέννηση της κόρης μου. Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά έχω συνέχεια την αγωνία αν είναι όλα καλά» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

«Όταν μοιράστηκα την εγκυμοσύνη μου με τον κόσμο στον 5ο μήνα ένιωσα περισσότερη προστασία. Ήμουν χάλια στην αρχή, έκανα συνέχεια εμετούς, έχασα κιλά.

Αυτό που προσπαθούσα να κάνω μέσα στην εγκυμοσύνη ήταν να σκέφτομαι πώς θα ήταν η καθημερινότητά μου μετά με το παιδί μαζί. Θα μπορεί να είναι μαζί μας;

Advertisement

Τον ελεύθερο χρόνο που έχω τώρα, θα τον έχω μετά; Ας προετοιμαστώ τώρα. Σε κάτι που είναι παντελώς άγνωστο, τι προετοιμασία να κάνεις;» συμπλήρωσε η επιχειρηματίας.

«Είχα δει τον Ίαν Στρατή το 2016 στο X-Factor, μου έκανε εντύπωση το πόσο αντιτηλεοπτικός ήταν. Αντιμετώπιζε τις κάμερες με έναν δικό του τρόπο. Γνωριστήκαμε στο μιούζικαλ Hair. Λέω σοβαρή δουλειά θα είναι για να έχουν πάρει τον Ίαν.

Κρατήσαμε κάποιες επαφές μέχρι να ξαναβρεθούμε και τότε να πούμε ότι εντάξει μπορεί να γίνει κάτι μεταξύ μας τελικά. Μου άρεσε που τον ήξερα από πιο πριν και τον είδα να μεγαλώνει, να αλλάζει και να ωριμάζει. Ο Ίαν ήταν γεννημένος μπαμπάς. Είναι από τους άντρες που ήθελαν από πολύ μικροί να κάνουν παιδιά.

Advertisement

Τώρα έγινε 30 ετών. Η κόρη μας είναι πολύ συνεργάσιμο μωρό, το μωρό μας, μοιραζόμαστε πολλά πράγματα στην φροντίδα του. Ξέρω ότι περίμενα ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες μεταξύ μας ως ζευγάρι, το φοβόμουν πάρα πολύ αυτό το κομμάτι» εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη.

Όσον αφορά στο ιδιαίτερο όνομα της κόρης της, η ευτυχισμένη μητέρα αποκάλυψε: «Κάναμε ένα ψευτο-baby shower επτά άνθρωποι που ήξεραν τι ήταν το μωρό μας. Εκείνη την ημέρα ψάξαμε 400 ονόματα στην Google.

Η φίλη μου η Γωγώ που δουλεύουμε μαζί πέταξε το Ολίβια και εμείς το προηγούμενο βράδυ είχαμε πει ότι μας άρεσε το Liv Tyler και τότε είπα καλέ αυτό είναι καταπληκτικό. Μας αρέσει το Ολίβια, είναι πολύ γλυκό».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: