«Χαμός» στο TikTok με ζευγάρι που έχει 37 χρόνια διαφορά ηλικίας -Τι απάντησε ο νεαρός

«Χαμός» στο TikTok με ζευγάρι που έχει 37 χρόνια διαφορά ηλικίας -Τι απάντησε ο νεαρός
Advertisement

Πληθώρα σχολίων έχει προκαλέσει στο TikTok ο έρωτας ενός 25χρονου με 62χρονη γυναίκα, με τους δυο τους, μάλιστα, να σχεδιάζουν να αποκτήσουν και παιδί.

Ο λόγος για τον 25χρονο Κουράν Μακ Κέιν και την 62χρονη Σέριλ Μακ Γκρέγκορ από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, οι οποίοι δείχνουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα επικριτικά σχόλια.

Advertisement
@kingqurannewpage This happiness I experience with you i have never felt before and im grateful to have such a beautiful queen as my wife 😘@oliver6060 #CapCut #fyp #couplegoal ♬ original sound – King 🤴🏾 Quran

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2012, όταν ο νεαρός Μακ Κέιν ήταν μόλις 15 ετών και ενώ εργαζόταν σε αλυσίδα fast food. Παρά τις αντιδράσεις, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο Μακ Κέιν και η Μακ Γκρέγκορ είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Κουράν να έχει μάλιστα στο TikTok περί τα τρία εκατομμύρια followers, οι οποίοι είχαν και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον γάμο του με την αγαπημένη του σε live μετάδοση.

@kingqurannewpage It’s always been you @oliver6060 #CapCut #fyp #DanceWithTurboTax ♬ original sound – Jenna

Οι δύο τους κάνουν συχνά αναρτήσεις για τη σχέση τους, ενώ πρόσφατα ο 25χρονος ανήρτησε και βίντεο όπου απαντά στην πιο συχνή ερώτηση που λαμβάνει από τους ακόλουθούς του, και συγκεκριμένα στο πώς είναι δυνατόν να ερωτεύτηκε μία γυναίκα 37 χρόνια μεγαλύτερή του.

Advertisement
@kingqurannewpage You make me feel complete @oliver6060 #fyp #QuakerPregrain ♬ Risk It All – Kevo Muney

Στο εν λόγω βίντεο ακούγεται ο στίχος τραγουδιού που αναφέρει ότι «Θέλω να νιώθω ζωντανός, δεν θέλω να πεθάνω πια», με τον Μακ Κέιν να γυρίζει την κάμερα προς τη σύζυγό του και να αναφέρει στη σχετική λεζάντα ότι «με ολοκληρώνει».

@kingqurannewpage She completes me 🙂 #CapCut ♬ 1 800 273 8255 – favsoundds

Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 1,4 εκατ. προβολές, με τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας να σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού.

«Και εγώ αγαπώ τις μεγαλύτερες γυναίκες, αλλά όχι τις τόσο μεγάλες», έγραψε ένας χρήστης του TikTok, με έναν άλλο να επισημαίνει ότι όταν γεννήθηκε ο Μακ Κέιν η Μακ Γκρέγκορ ήταν ήδη 37 ετών.

Advertisement

«Η διαφορά σας είναι σχεδόν το μισό μιας ολόκληρης ζωής», ανέφερε κάποιος άλλος, με έναν ακόμα να σημειώνει ότι «Εσύ και η γιαγιά σου έχετε τόσο καλή σχέση».

Ωστόσο, υπήρξαν και υποστηρικτές του ζευγαριού, που τόνισαν ότι η ηλικία δεν έχει σημασία στον έρωτα.

Σημειώνεται ότι η 62χρονη Σέριλ έχει 7 παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της, και 17 εγγόνια, με το ζευγάρι να αναζητεί παρένθετη μητέρα ώστε να αποκτήσουν μαζί ένα ακόμη παιδί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: