Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χάλκινο στην Αττάλεια -Με την Βάσω Μιλλούση και τις κόρες τους

Λευτέρης Πετρούνιας: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χάλκινο στην Αττάλεια -Με την Βάσω Μιλλούση και τις κόρες τους
Advertisement

Με το μήνυμα πως «το Παγκόσμιο είναι κοντά» σχολίασε μέσω Instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας το χάλκινο μετάλλιο στην Αττάλεια.

Ο Έλληνας πολυπρωταθλητής των κρίκων κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Αττάλεια, για να κατακτήσει το όγδοο μετάλλιό του στον θεσμό (έξι χρυσά και δύο χάλκινα).

Advertisement

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την τεράστια επιτυχία του, ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφέρθηκε στον στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, ενώ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας, σηκώνοντας… «μανίκια από την Τρίτη κιόλας», καθώς «το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά!», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Το μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, συνοδεύτηκε από δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει μαζί με τις κόρες του. Στη μια από αυτές είναι και η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση.

Το μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια μετά την επιτυχία του στην Αττάλεια:

«Αριστερά μου και δεξιά μου βλέπετε τα πραγματικά χρυσά μου μετάλλια! Στη μέση βλέπετε και ένα χάλκινο! Δοκιμάσαμε διάφορες αλλαγές αυτή τη σεζόν που δεν μας έδωσαν αυτό που θέλαμε! Σίγουρα δεν βοήθησαν οι τελευταίες δύο εβδομάδες αλλά όλα αυτά μας φέρνουν σε ένα συμπέρασμα!

Advertisement

Η διαδρομή για το Παρίσι κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι όμως με τους ανθρώπους που έχω γύρω μου και δίπλα μου δεν φοβάμαι τίποτα και γι’ αυτό σηκώνουμε μανίκια από την Τρίτη κιόλας γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι κοντά!», έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: