Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου: «Εμείς στο Survivor χάσαμε 21 κιλά και άλλοι πάνε και παχαίνουν»

Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου: «Εμείς στο Survivor χάσαμε 21 κιλά και άλλοι πάνε και παχαίνουν»
Advertisement

Με αφορμή την επανέναρξη του J2US μετά την παύση για το Πάσχα, ο Τριαντάφυλλος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Survivor All Star καθώς και το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με το Survivor εγώ δεν ασχολούμαι, ρε! Φέτος είναι ένα ψέμα. Δεν υπάρχει παιχνίδι. Μ’ αρέσει που ο κόσμος πια βλέπει και λέει «αποκλείεται αυτό να είναι έτσι, εκείνο αποκλείεται να είναι έτσι».

Δεν έχει εμπιστοσύνη. Το έχει χάσει το Survivor και είναι κρίμα γιατί εγώ το έχω ζήσει αλλιώς το όνειρο. Πραγματικά είναι κάτι διαφορετικό. Εμείς πήγαμε εκεί πέρα και χάσαμε 21 κιλά, ενώ άλλοι πάνε και παχαίνουν εκεί πέρα».

«Για μένα οι αποβολές δεν έπρεπε να γίνουν γιατί μια τέτοια παραγωγή πρέπει να έχει παντού κάμερες. Δεν πρέπει να κινείται επειδή είπε κάποιος κάτι ή άκουσε κάπου κάτι. Πρέπει να έχεις κάμερες παντού και να το προλάβεις αν δεις ότι έκανε αυτό».

Advertisement

«Στην ένωση θα έχει πολλούς τσακωμούς, θα πέσει πολύ θέμα, θα έχει πολύ γέλιο. Τα έχει βαρεθεί αυτά ο κόσμος.

Δεν θα πήγαινα ποτέ να τραγουδήσω στην ένωση» πρόσθεσε, ακόμα, ο Τριαντάφυλλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: