Η… έμπειρη Κατερίνα Καινούργιου αναλύει ως γνώστης: «Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μπότοξ στο φρύδι και τον κάκιωσε λίγο»

Advertisement

Με αφορμή την πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε γνωστή Youtuber, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στους διαδρόμους του Alpha πριν από λίγες ημέρες.

Ειδικότερα, το πρωινό της Πέμπτης, η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχθηκε πως «να πω κάτι επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά.

Advertisement

Μου φάνηκε πάρα πολύ γοητευτικός να πω την αλήθεια, παρόλο που δεν πέφτω κάτω με τον Τσίπρα από την χαρά μου όταν τον βλέπω και δεν τρελαίνομαι σαν άντρα.

Τον είδα και πιο νέο. Δηλαδή μήπως κανένα τσιμπηματάκι το έχει χτυπήσει».

«Την πρώτη εβδομάδα μόνο δεν του έκατσε καλά και θα πω τι έγινε με τον Αλέξη γιατί είμαι σίγουρη για τον Τσίπρα. Λοιπόν, το έκανε ψηλά στο φρύδι!

Advertisement

Και επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω τον κάκιωσε λίγο την πρώτη εβδομάδα. Τώρα, όμως, που τον είδα εγώ και έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός».

«Το θέμα είναι να μην κάνεις μπότοξ στην πολιτική. Εκεί είναι το θέμα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: