Παραλήρημα Πετράκου για Σαββόπουλο: Τον κατατάσσω στους ναζιστές, ίση με βιασμό η πράξη του να προτρέπει σε εμβολιασμό

Advertisement

Αντιδράσεις προκάλεσε με την ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος πριν από μερικές ημέρες στο προφίλ του στο Facebook, απευθυνόμενος στον Διονύση Σαββόπουλο.

Υπενθυμίζεται πως ο αγαπημένος μουσικός πήρε την περασμένη Δευτέρα (24/4) εξιτήριο από ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με κορωνοϊό.

Advertisement

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου στο Facebook για τον Διονύση Σαββόπουλο

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Πετράκος είχε γράψει:

«Αχ Νιόνιο, αγαπημένε των φοιτητικών μας χρόνων. Κάναμε τότε τη δική μας επανάσταση μέσα από τα τραγούδια σου.

-Πριν 3 χρόνια σε είδα να τρως στο τραπέζι δίπλα στον ΠΘ και άλλους εκλεκτούς καλλιτέχνες.

-Μετά σε είδα να ζητάς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μου και να με λοιδορείς.

-Έκανες τα εμβόλια και παρόλα αυτά νόσησες βαριά δύο φορές. Τώρα είναι η τρίτη και διαβάζω πως παλεύεις για τη ζωή σου.

Στενοχωριέμαι που υποφέρεις, γιατί σαν καλλιτέχνη σε αγάπησα και τα τραγούδια σου θα τα αγαπώ για πάντα. Πιο πολύ όμως στεναχωριέμαι για το πώς κάμφθηκε το επαναστατικό πνεύμα σου που ενέπνευσε τόσες γενιές.

Advertisement

Πώς έκατσες στο ίδιο τραπέζι με τον τύραννο; Πώς ζήτησες να μου επιβληθούν υποχρεωτικές πράξεις παρά τη θέλησή μου;

Με όλη μου την καρδιά εύχομαι να γίνεις καλά στο ιδιωτικό νοσοκομείο που διαβάζω ότι νοσηλεύεσαι, παρότι ήξερα, εδώ και τρία χρόνια, ότι τα περιστατικά covid πηγαίνουν μόνο σε δημόσια νοσοκομεία.

Θα ήθελα μόνο όταν θα βγεις από το νοσοκομείο και ειλικρινά προσεύχομαι να βγεις δυνατός, να γράψεις κάτι για το γεγονός ότι όλα αυτά τα εμβόλια που έκανες δε σε προστάτευσαν ΚΑΘOΛΟΥ. Και ίσως να ερευνήσεις αν στο προκάλεσαν κιόλας…».

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Πετράκος έδωσε την δική του απάντηση μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του.

Advertisement

Όπως είπε τα όσα έγραψε για τον Διονύση Σαββόπουλο «ήταν πολύ ήπια σε σχέση με αυτά που έπραξε» και ανέφερε ότι τον κατατάσσει «στους ναζιστές». Παράλληλα, σημείωσε ότι αυτό που είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος «να εμβολιαστούν όλοι με το ζόρι» είναι μια πράξη ίση με τον βιασμό.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η γνώμη του Διονύση Σαββόπουλου, είναι καταδικαστέα, σχολιάζοντας ακόμα ότι «ο άνθρωπος που ήθελε να μας εμβολιάσει με το ζόρι έχει πάει στο νοσοκομείο τόσες φορές».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Πετράκος κλήθηκε να σχολιάσει και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Είπε ότι πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, τονίζοντας ότι αυτή την στιγμή έχει διαπραχθεί ένας βιασμός, «είτε βιάστηκε μια κοπέλα, είτε ο Αλέξης Γεωργούλης», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: