Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αποχωρεί άρον άρον οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης

Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αποχωρεί άρον άρον οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης
Advertisement

Ο 37χρονος παρουσιαστής και μοντέλο ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, που προέκυψε μετά την ήττα των Κόκκινων στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Οι συμπαίκτες του έκριναν πως η συμπεριφορά του στο παιχνίδι, σε συνδυασμό με τις αθλητικές του επιδόσεις, θα πρέπει να τον οδηγήσουν στον τάκο.

Advertisement

«Αποδέχομαι την υποψηφιότητά μου. Εφόσον τα κορίτσια είναι πλέον λίγα, είμαστε όλοι επιλογή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης στο άκουσμα της ετυμηγορίας της κάλπης.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νικόλας Αγόρου ήταν τα ονόματα που αναδείχθηκαν από την ψηφοφορία των Μπλε, που κλήθηκαν να ψηφιστούν μετά τη χθεσινοβραδινή τους ήττα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε το TLife.gr, ο Στέλιος Χανταμπάκης αναμένεται να ανακοινώσει στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού την πρόθεσή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του αλλά και τον Γιώργο Λιανό.

Advertisement

Μάλιστα και στο Πρωινό Μας, ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης τόνισε ότι θα υπάρξει μία ανατροπή πριν το συμβούλιο που θα αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού και η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε αν θα φύγει κι άλλος και εκείνος υπογράμμισε:

“Δεν έχει σημασία τι θα γίνει αλλά είναι ο τρόπος που φτάσαμε εδώ… τόσο κακό όλο αυτό που έχει συμβεί. Θα το δούμε σήμερα το βράδυ πριν την ψηφοφορία”.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: