Αυτή είναι η νέα σύντροφος του SNIK: Παίκτρια του «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – H πρώτη φωτό

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του SNIK: Παίκτρια του «Love Island» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – H πρώτη φωτό
Advertisement

Ο SNIK φαίνεται ότι επιμένει στις μελαχρινές και μάλιστα με κάποιον τρόπο κατάφερε η νέα του σύντροφος να συνδέεται με την πρώην του, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γνωστός τράπερ βρίσκεται σε σχέση με την Κατερίνα Βανγκάσια, η οποία είναι πρώην παίκτρια του ριάλιτι «Love Island» του ΣΚΑΪ το οποίο παρουσίαζε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν κοπεί πολύ γρήγορα από τον σταθμό.

Advertisement

Η Κατερίνα Βανγκάσια είναι μοντέλο, η οποία εκτός από το ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΪ είχε κάνει προσπάθειες να γίνει γνωστή τηλεοπτικά και από άλλα ριάλτι έχοντας συμμετοχή τόσο στο GNTM όσο και στο Style me up.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο SNIK και η Κατερίνα είναι ζευγάρι περίπου ένα μήνα, παρόλα αυτά έχουν ήδη συγκατοικήσει στην οικία του καλλιτέχνη με την ίδια να ποζάρει σε φωτογραφίες και stories από το σπίτι του.

Η 25χρονη εργάζεται ως barwoman εκτός από μοντέλο. Είναι Αθηναία ενώ έχει 4 αδέρφια και ζει μόνη της από τα 17 της χρόνια.

Advertisement

Στο εισαγωγικό της βίντεο για το «Love Island» είχε δηλώσει ότι είναι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα και τη γνώμη της, προσθέτοντας πως την ελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: