«Πάγωσαν» όλοι στην Δίκη Πισπιρίγκου: Κατέρρευσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα στην αίθουσια, η λιποθυμία & η εξήγηση

«Πάγωσαν» όλοι στην Δίκη Πισπιρίγκου: Κατέρρευσε ο Αλέξης Κούγιας μέσα στην αίθουσια, η λιποθυμία & η εξήγηση
Advertisement

Λιποθυμικό επεισόδιο πέρασε ο Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου, σπέρνοντας ανησυχία.

«Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, γιατί είχα αποκρύψει στην αρχή το πρόβλημα της υγείας μου από όλους, ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όμως. Αυτό δεν έχει σχέση από ό,τι μου είπαν οι γιατροί θα φύγω από τη ζωή από άλλη αιτία.

Advertisement

Συνέβη ένα λιποθυμικό επεισόδιο που από ό,τι μου είπε και η νοσηλεύτρια έχασα τις αισθήσεις μου, γιατί οι σφυγμοί μου έφθασαν στο ελάχιστο. Από ό,τι μου είπε ήταν πολύ χαμηλά. Την ευχαριστώ και δημοσίως την κυρία Φίφη.

Οφείλεται σε υπερκόπωση, δεν ήταν πρόβλημα υγείας που έχει αιτιολογία ιατρική. Δυστυχώς αυτό το χρονικό διάστημα είμαι υποχρεωμένος να κάνω εδώ στο Μεικτό Ορκωτό, συγχρόνως τρία μεικτά ορκωτά.

Πριν αρχίσει η δίκη της κυρίας Πισπιρίγκου έχω μια δίκη μιας κυρίας που κατηγορείται ότι πήγε να κάψει τον σύζυγό της στην διπλανή αίθουσα.

Advertisement

Πρέπει σε όλα αυτά να ανταποκριθώ, ποτέ δεν έβαλα συνεργάτες μου να αντί για εμένα να κάνουν διαδικασίες, για αυτό είχα αυτή τη διαδρομή.

Όλο αυτό με κούρασε, παρόλο που κοιμάμαι πολύ νωρίς και ξυπνάω πολύ νωρίς. Μια χαρά είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: