Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια – «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»

Survivor All Star: Σοβαρό ατύχημα για τον Καραγκούνια – «Δεν νιώθω τον σβέρκο μου»
Advertisement

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι Μπλε και οι Κόκκινοι μπήκαν στο στίβο μάχης με στόχο το έπαθλο της επικοινωνίας. Σε αυτό, όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας είχε έναν σημαντικό τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star θέλησε να τα δώσει ξανά όλα για όλα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια να κατακτήσει τη νίκη. Αμέλησε όμως να προστατεύσει πλήρως, καθώς φαίνεται, τον εαυτό του.

Advertisement

Έτσι, ο Τάκης Καραγκούνιας πήρε θέση πλάι στον Ηλία Μπόγδανο και ρίχθηκαν στη μάχη της νέας αναμέτρησης. Η ταχύτητα που είχε στο ξεκίνημα, όμως, οδήγησε τον παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης να βρει απευθείας με το κεφάλι μια κολώνα και να σουριαστεί στο έδαφος.

Αμέσως ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός διέκοψε το αγώνισμα με τη σφυρίχτρα του ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος φώναξε την βοήθεια του ιατρικού προσωπικού.

«Ώπα, έχουμε τραυματισμό! Ο Τάκης χτύπησε το πρόσωπο του στα σχοινιά και έχει σκίσει το φρύδι του» περιέγραψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ηλία, τον σβέρκο μου! Παιδιά, τον σβέρκο μου! Δεν νιώθω τον σβέρκο μου» αναφώνησε ο Τάκης Καραγκούνιας, τον οποίο και πλησίασε αμέσως γιατρός φορώντας του κολάρο.

Advertisement

«Ο Τάκης Καραγκούνιας νιώθει καλύτερα, παρόλα αυτά θα πρέπει να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα μεταφερθεί στην κλινική.

Θα κάνει αξονική, μαγνητική και ότι άλλο χρειάζεται για να δούμε πως είναι η κατάσταση της υγείας του» σημείωσε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός για να πάρει την θέση του τραυματισμένου παίκτη του Survivor All Star, στον αγωνιστικό χώρο, ο Σάκης Κατσούλης και να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: