Τα είπε όλα ο Αλέξης Παππάς για τον Στέλιο Χανταμπάκη: Με λίγες λέξεις είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι

Advertisement

Το μέρος του Στέλιου Χανταμπάκη πήρε ο Αλέξης Παππάς όσον αφορά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor All Star.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς έχει πει ο Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ύποπτο από την πλευρά του Βασάλου.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τον Στέλιο, ας μην ξεχνάμε στο πρόσφατο παρελθόν τι αναφορές έχουμε ακούσει για αυτόν, θεωρώ πως είναι λίγο υπερβολικό. Νομίζω ότι έχει μπει στο στόχαστρο και για αυτόν τον λόγο ψηφίστηκε. Η διπλωματία ξεκινάει να ξεδιπλώνει το κουβάρι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πάρτι της ένωσης, αλλά και την κατάσταση μεταξύ Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε ότι οι πληροφορίες του “λένε” ότι έχουν γίνει διάφορα στο πάρτι της ένωσης. Όταν ακούς κάτι τέτοιο και δεν έχει αποσαφηνιστεί τι έχει γίνει με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο…

Αν με ρωτάς πώς βλέπω εγώ τη στάση της άλλης κοπέλας στο Survivor, δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε ένα θέμα που δεν έχει ταυτότητα κι έχει αναφερθεί πως είναι complicated μέχρι στιγμής», εξήγησε.

Advertisement

Τέλος, ο Αλέξης Παππάς μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τη νέα της σχέση.

«Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια συζήτηση με την Ελευθερία Ελευθερίου, σίγουρα για να το έχει αναφέρει και ο Τριαντάφυλλος, θα έχει συζητήσει και εκείνος μαζί της.

Θα έπρεπε να κάνει αυτό που ένιωθε και αν αυτό που ένιωθε το έκανε ήδη, τότε είναι μια χαρά. Το ότι έγινε μέσα μια αναμπουμπούλα, δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί, τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα», είπε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: