-20 κιλά, άλλο πρόσωπο: Αγνώριστη η Έλενα Παπαμεθοδίου 3 χρόνια μετά το «Bachelor»

-20 κιλά, άλλο πρόσωπο: Αγνώριστη η Έλενα Παπαμεθοδίου 3 χρόνια μετά το «Bachelor»
Advertisement

Προσπάθησε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά στο δεύτερο Bachelor καταφέρνοντας να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα χωρίς όμως να φτάνει ως το τέλος του ριάλιτι σχέσεων του ALPHA.

Ο Έλληνας εργένης μετά από ένα ραντεβού μαζί της αποφάσισε να μην της δώσει άλλη ευκαιρία και να τερματίσει τις ελπίδες της για νίκη.

Advertisement

Λίγα χρόνια μετά η Έλενα Παπαμεθοδίου άλλαξε πολύ. Η Κύπρια αποφάσισε να κάνει δραστικές αλλαγές στη ζωή της και στην εμφάνισή της ξεκινώντας από τη μύτη της. Μιλώντας λίγο καιρό πριν στην Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει:

«Έκανα πλαστική στη μύτη. Το πήρα απόφαση, γιατί όταν δε μου αρέσει κάτι πάνω μου θέλω να το αλλάζω. Νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου.

Είχα αναπνευστικό πρόβλημα με το διάφραγμά μου. Έτσι, μαζί με το διάφραγμα αποφάσισα να κάνω και πλαστική. Δε μου άρεσε κιόλας η μύτη μου οπότε πήρα την απόφαση να το κάνω».

Advertisement

Παράλληλα μπήκε σε αυστηρό πρόγραμμα διατροφής καταφέρνοντας να χάσει 20 τουλάχιστον κιλά και να μεταμορφωθεί, με τις νέες φωτογραφίες της στα social media να αποδεικνύουν τη μεγάλη θέλησή της για αλλαγή με τα αποτελέσματα να την επιβραβεύουν.

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: