«Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε»: Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα κακόβουλα δημοσιεύματα για το σπίτι τους

«Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε»: Η αιχμηρή απάντηση της Ιωάννας Τούνη στα κακόβουλα δημοσιεύματα για το σπίτι τους
Advertisement

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου , πήραν την απόφαση να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Βασικός παράγοντας για να το κάνουν αυτό  είναι ,πως πλέον στην ζωή τους ήρθε ένα και παιδί, που τους κάνει να πετούν σε πελάγη ευτυχίας, αλλά και να χρειάζονται μια πιο ευρύχωρη κατοικία .

Advertisement

Την συγκεκριμένη περίοδο οι δυο τους , έχουν ήδη μετακομίσει στο νέο τους διαμέρισμα και το διαμορφώνουν σιγά σιγά σε αυτό που ονειρεύονταν όταν και πήραν αυτή την απόφαση .

Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που είτε η πρώην παίκτρια του “my style rocks”, είτε ο συντροφός της εχουν μοιραστεί το καινούργιο τους σπίτι , μέσα απο τα social media τους.

Παρόλα αυτά, οτάν κάποιο άρθρο ανέφερε «Ούτε τζακούζι, ούτε κήπος, πλέον δεν ζουν στη χλιδή»,η Ιωάννα Τούνη έγινε “πυρ και μανία“, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα μέσα από τα Stories της  στο Instagram.

Advertisement

«Γιατί είστε κακούληδες; Γιατί αυτό; Προς ενημέρωση το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας, το οποίο είναι υπό κατασκευή και δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Μας κάνει; Roof garden, τζακούζι, το σπίτι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεωκοπήσαμε, αν αυτό νομίζατε. Σόρρυ που σας το χαλάω» απάντησε στα κακώς κείμενα, η Ιωάννα Τούνη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: