Δραματικές ώρες για την Σοφία Μουτίδου: «Έζησα κάτι πολύ τραγικό. Δεν μίλησα για να μην τρομάξει η κόρη μου»

Δραματικές ώρες για την Σοφία Μουτίδου: «Έζησα κάτι πολύ τραγικό. Δεν μίλησα για να μην τρομάξει η κόρη μου»
Advertisement

Η Σοφία Μουτίδου έγινε μάρτυρας του τρομακτικού χτυπήματος στο Ισραήλ, καθώς εκείνες τις ημέρες βρισκόταν στο Τελ Αβίβ.

Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρισκόταν στο Τελ Αβίβ τη στιγμή που πύραυλοι και ρουκέτες εκτοξεύθηκαν και δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Advertisement

Η Ελληνίδα κωμικός, ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το προφίλ της στο Instagram, στο οποίο έκανε γνωστό ότι βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη του Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι αναψυχής. Εντούτοις, την περίμεναν συναγερμοί, καταφύγια και σειρήνες, όπως ανέφερε.

Κρατώντας ένα σουβενίρ από το Ισραήλ, η Σοφία Μουτίδου λέει στην κάμερα: «Τη Δευτέρα θα σας κάνω ένα βίντεο για την εμπειρία μου στο Ισραήλ, στην οποία υπήρξε και ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Όσο ήμουν στο Τελ Αβίβ, η πόλη δέχθηκε επιθέσεις με ρουκέτες. Ήμουν εκεί, έζησα αυτή την τρομερή κατάσταση με το καταφύγιο, τις σειρήνες, τις ανακοινώσεις, τον φόβο».

Advertisement

«Δεν είπα τίποτα στα stories μου, γιατί δεν είχα ενημερώσει ακόμα την κόρη μου και δεν ήθελα να τρομάξει πριν της το πω από κοντά αναλυτικά» τόνισε στη συνέχεια.

«Μέχρι τη Δευτέρα, που θα κάνω το βίντεο, το μόνο που προτείνω είναι να απολαύσουμε κάτι πάρα πολύ αυτονόητο: την ειρήνη», είπε κλείνοντας το βίντεο η Σοφία Μουτίδου, στη λεζάντα του οποίου έγραψε: «Στα 51 μου έζησα κάτι πολύ τραγικό, το απεύχομαι» είπε τέλος, η Σοφία Μουτίδου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: