Άνδρας κρεμάστηκε από το καπό αυτοκινήτου της πρώην γυναίκας του για είκοσι χιλιόμετρα [βίντεο]

Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας εθεάθη να κρέμεται από το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, καθώς εκείνη οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο.

Advertisement

Ένα πρόσφατο περιστατικό σε αυτοκινητόδρομο στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προκαλέσει σοκ και ανησυχία σε πολλούς ανθρώπους.

Σύμφωνα με αναφορές, ένας άνδρας εθεάθη να κρέμεται από το αυτοκίνητο της πρώην συζύγου του, καθώς εκείνη οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο.

Advertisement

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα, έγινε έκτοτε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας έντονη συζήτηση για τους κινδύνους της ενδοοικογενειακής βίας και της απερίσκεπτης συμπεριφοράς στο δρόμο.

Τα πλάνα δείχνουν τον άνδρα να κρέμεται από το καπό του αυτοκινήτου, την στιγμή που η οδηγός αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα.

Άλλοι οδηγοί στο δρόμο φαίνονται να κορνάρουν και να φωνάζουν στον άνδρα, ο οποίος φαίνεται να κρατιέται με όλη του τη δύναμη.

Advertisement

Δεν είναι σαφές τι οδήγησε στο περιστατικό ή ποιες ήταν οι προθέσεις του άνδρα, αλλά το υλικό έχει προκαλέσει ευρεία ανησυχία για τους κινδύνους της απερίσκεπτης συμπεριφοράς στο δρόμο.

Το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία συχνά μπορεί να κλιμακωθεί σε επικίνδυνα επίπεδα όταν τα συναισθήματα φτάνουν στα ύψη.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί μείζον πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με εκατομμύρια ανθρώπους να βιώνουν κάθε χρόνο κάποια μορφή κακοποίησης ή βίας από σύντροφο ή μέλος της οικογένειας.

Advertisement

Το περιστατικό στον αυτοκινητόδρομο είναι μια έντονη υπενθύμιση των επιπτώσεων που μπορεί να έχει η ενδοοικογενειακή βία, όχι μόνο στα θύματα αλλά και στους γύρω τους.

Το υλικό έχει επίσης εγείρει ανησυχίες σχετικά με τους κινδύνους της απερίσκεπτης συμπεριφοράς στο δρόμο, η οποία μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τόσο τον οδηγό όσο και τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Η προσκόλληση σε κινούμενο όχημα αποτελεί σαφές παράδειγμα απερίσκεπτης συμπεριφοράς και είναι ευτύχημα που κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: