Μαρία Καρλάκη: Το DreamShow, η τοξική σχέση, ο gay πρώην & η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη γιορτή της μητέρας

Μαρία Καρλάκη: Το DreamShow, η τοξική σχέση, ο gay πρώην & η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στη γιορτή της μητέρας
Advertisement

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δράμα.

Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Advertisement

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά από τα καλύτερα μαγαζιά.

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικής.

Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι ,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας, τοποθέτησης, τζαζ και βυζαντινής μουσικής. Τελικώς, την κέρδισε το λαϊκό τραγούδι ενώ έχει συνεργαστεί με μια πλειάδα καλλιτεχνών.

Advertisement

Τον Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

Στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη μίλησε η Μαρία Καρλάκη, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι έχει υποστεί στο παρελθόν από μαέστρο. «Αυτό που θυμάμαι από έναν μαέστρο στη Θεσσαλονίκη, μας μετρούσε στη ζυγαριά αν παχύναμε», εξομολογήθηκε.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε η Μαρία Καρλάκη το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καινούργιου και την τηλεοπτική της παρέα. Η γοητευτική τραγουδίστρια επέλεξε να μιλήσει από καρδιάς για την κακοποίηση που είχε δεχθεί από πρώην σύντροφο της.

Advertisement

Ειδικότερα, η Μαρία Καρλάκη εξομολογήθηκε πως «ήμουν σε μια σχέση που ήταν τοξική και το λέω τώρα γιατί το κατάλαβα. Έπρεπε από την αρχή να καταλάβω τα σημάδια ότι θα υπάρχει κακοποίηση στο μέλλον. Αυτός ο άνθρωπος σε γαλουχεί λεκτικά στην αρχή.

Σε κάνει να αισθάνεσαι υποχείριο του, χωρίς αυτόν δηλαδή να νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Η κακοποίηση, πέραν των λεκτικών, έρχεται όταν θα σου πιάσει ένα χέρι απότομα, όταν θα σου μιλήσει άσχημα και φυσικά όταν θα σου σηκώσει χέρι».

«Ήταν φαινομενικά ένας κύριος, όχι από τον χώρο του τραγουδιού. Ήταν τόσο ζεστός και υπερπροστατευτικός που εμείς οι γυναίκες, όταν μας προσέχουν τόσο πολύ, παραξενευόμαστε. Η υπερπροστασία σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα».

Advertisement

«Ξεκίνησε με το να μου πιάσει το χέρι, στη συνέχεια να με κολλήσει από το λαιμό στον τοίχο και να έχει λίγα νεύρα παραπάνω. Στην αρχή με είχε θεά και μετά λόγω της εσωτερικής του ανασφάλειας «έπρεπε» να με κάνει να αισθάνομαι κατώτερη.

Ήμασταν κάποια χρόνια μαζί και αυτό το ανέχτηκα για καιρό» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η Μαρία Καρλάκη. «Έφτασα μέχρι και το νοσοκομείο, Κατερίνα μου».

«Ακόμα και σήμερα, που πέρασαν τόσα χρόνια, είμαι άσχημα. Ακόμα και τώρα αν μου κάνεις μια κίνηση «κόλλα 5″, εγώ τρομάζω. Και επειδή πλέον αυτά βγαίνουν στα φώτα, καλό είναι να το πούμε γιατί πολλές γυναίκες δεν έχουν αυτή τη δύναμη».

Advertisement

Η γνωστή τραγουδίστρια μας περιγράφει «πιπεράτες» λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον bisexual πρώην σύντροφο της, τον οποίο έπιασε στα… πράσα με έναν κοινό τους φίλο, κι έτσι κατάλαβε το διπλό του γούστο.

«Ημασταν εφτά χρόνια μαζί, πηγαίναμε για γάμο και δεν χωρίσαμε για το γεγονός ότι είναι αμφιφυλόφιλος!» ξεκαθαρίζει η Μαρία Καρλάκη. «Δεν με πείραξε τόσο ούτε που τον έπιασα, με πείραξε που δεν μου το είχε πει. Που κρυβόταν και καταπιεζόταν όλο αυτό το διάστημα.

Θεωρώ ότι οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια, τον σεβασμό και την κατανόηση. Έπρεπε να μου το είχε πει, να το ξέρω, όχι να το διαπιστώσω με αυτόν τον τρόπο…» συνεχίζει, δίνοντας μαθήματα ανωτερότητας.

Advertisement

«Την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής τον έπιασα. Έλειπε από το σπίτι δύο μέρες και σκέφτηκα ότι θα είναι στο σπίτι ενός κοινού μας φίλου, που έκαναν στενή παρέα. Έτσι τους τσάκωσα εν ώρα… δράσης!» περιγράφει η τραγουδίστρια.

«Στεναχωρήθηκα που δεν μου το είχε πει. Πρέπει να σας πω ότι είχαμε κανονίσει γάμο, είχαμε έτοιμα τα πάντα, προσκλητήρια, μπομπονιέρες… Αλλά χωρίσαμε γιατί ένιωσα ότι δεν κάνει για πατέρας των παιδιών που θέλω να φέρω στον κόσμο.

Στα τέσσερα χρόνια που ήμασταν μαζί χωρίσαμε δύο μήνες προτού παντρευτούμε. Έπειτα από οκτώ μήνες τα ξαναβρήκαμε, περισσότερο λόγω συνήθειας νομίζω, αλλά τελικά καταλάβαμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Ωστόσο, αγαπιόμαστε πολύ ακόμη και σήμερα. Τον αγαπάω σαν άνθρωπο κι αυτός το ίδιο» είχε πει στην Espresso.

Advertisement

Ανήμερα της γιορτής της μητέρας ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Με δύο φωτογραφίες από τη Fontana Di Trevi στη Ρώμη, η τραγουδίστρια έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Με συγκινητικά λόγια περιέγραψε την ημέρα της μητέρας, καθώς για εκείνη ήταν η πιο στενάγχωρη από το 2005 λόγω της απώλειας της μητέρας της ενώ από φέτος αυτή η μέρα θα είναι χαρούμενη για εκείνη.

«Η σημερινή μέρα για εμένα πάντα ήταν η πιο στενάχωρη από το 2005 και μετά που έχασα την μανούλα μου, κλεινόμουν σε μένα και το περνούσα μόνη μου, με τις σκέψεις και την νοσταλγία μου χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα..

Advertisement

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να είμαι χαρούμενη γι’ αυτό και έκανα ένα ταξίδι για εμένα και μόνο για μένα !!!

Ειδικά με την δεύτερη φωτογραφία θέλω να σας πω ευχαριστώ για τις ευχές σας !

Η συγκίνηση μου δεν περιγράφεται ! #happymothersday to me λοιπόν !», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: