Στο πλευρό της Χρηστίδου η Μαρία Κορινθίου: “Με στενοχωρεί αυτό που συμβαίνει στη Σίσσυ. Είναι οικογένειά μου”

Στο πλευρό της Χρηστίδου η Μαρία Κορινθίου: “Με στενοχωρεί αυτό που συμβαίνει στη Σίσσυ. Είναι οικογένειά μου”
Advertisement

Η Μαρία Κορινθίου είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση με χαρακτηριστικό της μεσογειακή της ομορφιά.

Ενώ φέτος την βλέπουμε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Advertisement

Η Μαρία Κορινθίου μεταξύ άλλων μίλησε για τα κιλά που έχασε και πώς αγάπησε ξανά τον εαυτό της και το σώμα της. Ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών το οποίο ξεκίνησε από την εκπομπή της.

Με τον Θοδωρή Μαραντίνη να δίνει συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και να αποκαλύπτει προσωπικές λεπτομέρειες από το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Έτσι λοιπόν η Μ. Κορινθίου αναφέρθηκε και στη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Advertisement

«Η Σίσσυ δεν είναι απλά φίλη μου, την αισθάνομαι κουμπάρα μου, οικογένεια. Με λυπεί πολύ αυτό που συμβαίνει. Είμαστε όλοι σε πολύ δύσκολη θέση αλλά κατά κύριο λόγο η δυσκολία είναι της Σίσσυς ως μητέρας. Εμείς ακολουθούμε και τη στηρίζουμε.

Αγαπώ πολύ τα παιδιά της, τα ζω από μωρά, έχουμε κάνει διακοπές οικογενειακές μαζί, Πάσχα, Χριστούγεννα, με τους γονείς μας, έχει κάνει η μία babysitting τα παιδιά της άλλης. Οπότε καταλαβαίνεις τη θέση μου» απάντησε η ηθοποιός.

Advertisement

Όσον αφορά στην δημιουργία οικογένειας με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου ανέφερε: «Γέννησε και ακόμη γνωριζόμασταν με τον Γιάννη. Είχα αγχωθεί πολύ όταν ανακάλυψα ότι περιμένω παιδί.

Δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ. Μπορεί να δείχνω ανήσυχο και ανεξάρτητο πνεύμα, πατάω όμως γερά στα πόδια μου. Σκεφτόμουν τι επιλογές είχα εκείνη τη στιγμή γιατί ήξερα ότι θα άλλαζε όλη η ζωή μου. Δεν είναι εύκολο».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: