Ένα μεγάλο μπράβο: Έκανε το ταλέντο του.. επάγγελμα: 15χρονος πλέκει υφαντά με βελονάκι για να βοηθήσει την ανάπηρη μητέρα του

Advertisement

Αυτή είναι μια από τις ιστορίες που μας εμπνέουν και μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε ότι σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι, ακόμα και παιδιά, που αγωνίζονται καθημερινά για να κάνουν τη διαφορά.

Δεν μιλάω για τα παιδιά που τους τα έφερε η ζωή εύκολα και τα βρήκαν όλα έτοιμα. Αλλά για τα παιδιά που έπεσαν στα δύσκολα από νωρίς και έπρεπε να αναλάβουν νωρίς καθήκοντα, όπως ακριβώς και ο 15χρονος André Müller.

Advertisement

Για να καλύψει τα έξοδα του σπιτιού και να φροντίσει την άρρωστη μητέρα του, ο 15χρονος André Müller, εκμεταλλεύτηκε το ταλέντο του στο πλέξιμο και έτσι κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό που απαιτείται για την ιατροφαρμακευτική της κάλυψη.

Η μητέρα του, διαγνώστηκε με βρεφική παράλυση (πολιομυελίτιδα) και τώρα δεν μπορεί να εργαστεί. Αυτό το αγόρι είναι μόλις 15 ετών.

Έπρεπε να αλλάξει τον εαυτό του, να ωριμάσει, για να εξασφαλίσει την ευημερία και των δύο. Έπρεπε να πληρώσει το ενοίκιο, τα τρόφιμα και τα φάρμακα για τη Luciane, τη μητέρα του. Οι δύο ζουν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στη Santa Catarina στη Βραζιλία.

Advertisement

Αυτά είναι τα πολύ περίπλοκα καθήκοντα του André, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τα εκπληρώσει. Χάρη στο ταλέντο του, δημιουργώντας υφαντά με βελονάκι.

Αυτός ο νεαρός άνδρας κατάφερε να προχωρήσει. Είναι αφοσιωμένος στην πώληση μοναδικών και απίστευτων κομματιών, καθώς λαμβάνει ήδη παραγγελίες και από την Πορτογαλία.

Λόγω όλων των εξόδων που δημιουργούνται, ο André αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να μοιραστεί την ιστορία του για να λάβει βοήθεια.

Advertisement

Ο έφηβος φρόντισε τη μητέρα του με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για να καλύψει τις ανάγκες της. Ωστόσο, η οικονομική κατάσταση τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια για να καλύψει όλα τα έξοδα.

Έτσι, με τη βοήθεια του κόσμου και των social media κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ποσό που θα βοηθήσει αυτόν και τη μητέρα του

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: