Μύκονος: Η στιγμή που εισβάλλουν στο Nammos οι κομάντο της ΕΛΑΣ, σε σοκ οι θαμώνες [βίντεο]

Μύκονος: Η στιγμή που εισβάλλουν στο Nammos οι κομάντο της ΕΛΑΣ, σε σοκ οι θαμώνες [βίντεο]
Advertisement

Στο σφράγισμα του Nammos λόγω αυθαίρετων κατασκευών προχώρησαν οι αρχές παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και εισαγγελικών λειτουργών.

Σε συνέχεια σχετικής εντολής του ΥΠΕΝ σφραγίστηκε το πρωί της Παρασκευής το Nammo και ειδικότερα το εστιατόριο «Concept» και το τμήμα της παραλίας που εξυπηρετείται από αυτο, χωρίς ωστόσο επηρεάζεται η λειτουργία του εμπορικού κέντρου Nammos Village και του «παλαιού» εστιατορίου.

Advertisement

Είχε προηγηθεί η ανάκληση των αδειών λειτουργίας του συγκροτήματος ύστερα από αίτημα που υπέβαλε το υπουργείο Περιβάλλοντος προς τον Δήμο Μυκόνου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τα υπουργεία Τουρισμού και Εσωτερικών.

Το Mykonos Live TV εξασφάλισε βίντεο που κατέγραψε Ιταλός τουρίστας την στιγμή που η Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος εισβάλλει στο Nammos.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι κομάντο της ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο την ώρα που οι θαμώνες απολάμβαναν αμέριμνοι το φαγητό τους στο εστιατόριο Nammos By The Sea που επίσης ελέγχεται για αυθαιρεσίες.

Advertisement

Οι τουρίστες τους κοιτούν απορημένοι ενώ την προσοχή τραβά ένας πάνοπλος αστυνομικός με τατουάζ, γυαλιά ηλίου και μπαντάνα στα μαλλιά!

Στο τέλος του βίντεο, ο φακός ζουμάρει στις απαγορευτικές κορδέλες με τις οποίες σφραγίστηκε το Nammos Concept.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: