Οι άντρες του ζωδιακού που προσπαθούν να ξεθυμώσουν τη γυναίκα τους με δώρα

Οι άντρες του ζωδιακού που προσπαθούν να ξεθυμώσουν τη γυναίκα τους με δώρα
Advertisement

Αν έχεις θυμώσει μαζί του και του κρατάς μούτρα, τότε να ξέρεις πως αν ανήκει σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, κατά πάσα πιθανότητα θα προσπαθήσει να σε καλοπιάσει με ένα δώρο που θα σου αρέσει.

Είναι άντρες που θα την κάνουν την κίνηση αυτή για να τα ξαναβρείτε. Πάμε να δούμε για ποια τρία ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γλυκός, τρυφερός και ρομαντικός, ο άντρας Καρκίνος δεν μπορεί να σε βλέπει να του κρατάς μούτρα. Θα κάνει τα πάντα για να σε ξεθυμώσει και επειδή σίγουρα σε ξέρει καλά, θα πάει να σου αγοράσει κάτι που σου αρέσει και το ήθελες καιρό.

Βέβαια, μην απορήσεις αν τελικά σου φέρει κάτι για την κουζίνα, για να μαγειρεύεις καλύτερα και πιο άνετα και έτσι να απολαμβάνει κι αυτός τις νοστιμιές σου (χαχαχα)… Όπως και να έχει, για εκείνον θα είναι αυτό που λέμε με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

ΛΕΩΝ

Ο άντρας Λέων είναι… large. Και για την γυναίκα που αγαπά, θα κάνει τα πάντα. Είναι δοτικός και ανοιχτοχέρης, οπότε αν δει ότι του έχεις θυμώσει και του κρατάς μούτρα, να ξέρεις ότι δεν θα διστάσει να σου αγοράσει ένα ωραίο και ακριβό δώρο για να σε καλοπιάσει και να τα ξαναβρείτε.

Advertisement

Και θα το κάνει επειδή σε θέλει στη ζωή του και σε αγαπάει. Δεν είναι και λίγο να ξέρεις για ένα Λιοντάρι να κάνει πίσω, πόσω μάλλον να κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε.

ΖΥΓΟΣ

Τρίτος και τελευταίος της «παρέας», ο άντρας Ζυγός. Καταρχάς να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι σιχαίνεται τους καυγάδες και τα μούτρα. Δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι του έχεις θυμώσει και ότι μεταξύ σας υπάρχει ένα ψυχροπολεμικό κλίμα.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν, θα πάει να σου αγοράσει ένα ωραίο και ακριβό δώρο για να σε καλοπιάσει και να τα ξαναβρείτε. Είναι και δοτικός, αλλά είναι και large ως άντρας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: