Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου κατά Λιάγκα: «Και ποιος είσαι εσύ να κρίνεις κάποιον που έχει παραπάνω κιλά;»

Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου κατά Λιάγκα: «Και ποιος είσαι εσύ να κρίνεις κάποιον που έχει παραπάνω κιλά;»
Advertisement

Ο Τριαντάφυλλος με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι yes» εξέφρασε την ενόχλησή του για το σχόλιο που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής του για την Κατερίνα Πεφτίτση πριν από πολύ καιρό.

Το μοντέλο έκανε αναφορά στην κάμερα και αφού προβλήθηκε το απόσπασμα ο Τριαντάφυλλος ανέφερε: «Γιατί το είπε αυτό ο Λιάγκας; Συγνώμη ρε Μαριάντα, εσένα σου άρεσε αυτό που είπε ο Λιάγκας;

Advertisement

Δηλαδή κάποιος που έχει περιττά κιλά δεν μπορεί να πάει στην παραλία; Πού είμαστε; Σε τι κοινωνία ζούμε; Επειδή είναι ο Λιάγκας;», σχολίασε αρχικά.

«Και ποιος είσαι εσύ ρε φίλε Λιάγκα, για να κρίνεις κάποιον που έχει περισσότερα κιλά; Ποιος είναι ο Λιάγκας για να κρίνει κάποιον που έχει παραπάνω κιλά; Άλλους τους χτυπάμε για κάτι που είπαν πριν χρόνια, τώρα επειδή είναι ο Λιάγκας δεν λέμε κάτι; Είστε και γυναίκες», συνέχισε.

«Όταν είχε γίνει αυτό το σχόλιο, είχε γίνει χαμός. Να πούμε ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που είναι plus size μοντέλα και είναι κούκλες.

Advertisement

Εμείς τη συναντήσαμε από κοντά την κοπέλα χθες βράδυ και είναι μια θεά. Και ως προσωπικότητα και ως κορμί», απάντησε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Κορίτσια, μία συμβουλή από εμένα για όσες μας ακούτε. Φάτε, πιείτε, μην ακούτε κανέναν Λιάγκα! Είστε όλες κούκλες, η προσωπικότητα, η ψυχή και η καρδιά είναι που μετράνε. Δεν έχει σημασία αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι, με αγάπη σας το λέω και μην ακούτε κανέναν», τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: