Η Μαρία Σαράποβα «ψηφίζει» Καρδαμύλη για τις διακοπές της -Μένει στο σπίτι του Πάτρικ Λι Φέρμορ [εικόνες]

Η Μαρία Σαράποβα «ψηφίζει» Καρδαμύλη για τις διακοπές της -Μένει στο σπίτι του Πάτρικ Λι Φέρμορ [εικόνες]
Advertisement

Η Μαρία Σαράποβα αποφάσισε να μην ακολουθήσει τους υπόλοιπους celebrities που κάνουν διακοπές στα κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας και όχι μόνο…

Η 36χρονη Ρωσίδα πρώην τενίστρια και Νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης επέλεξε πιο χαλαρές διακοπές στην Πελοπόννησο, μαζί με τον σύντροφό της Αλεξάντερ Γκιλκς και το παιδί τους.

Advertisement

Η Σαράποβα δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram, αφού βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας: στην οικία του Πάτρικ Λη Φέρμορ, στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης.

Δείτε τις φωτογραφίες της Μαρίας Σαράποβα στο Instagram από τις διακοπές της στην Πελοπόννησο:

Advertisement

Advertisement

Το 1996, ο Πάτρικ Λι Φέρμορ και η σύζυγός του, Τζόαν κληροδότησαν την κατοικία τους στο Μουσείο Μπενάκη, με την ρητή επιθυμία να φιλοξενεί το σπίτι διανοούμενους και μελετητές που επιθυμούσαν να εργαστούν ή να μελετήσουν σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον.

Ο Βρετανός συγγραφέας, παραχώρησε επίσης το δικαίωμα να νοικιάζεται το ακίνητο για περίοδο τριών μηνών τον χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, το μουσείο θα διασφαλίσει την διατήρηση της κατοικίας και του περιεχομένου του και θα επιτρέψει στο κοινό να έχει πρόσβαση στο ακίνητο, ενώ για κάποιες ημέρες τους καλοκαιρινούς μήνες, (Ιούνιο έως Αύγουστο), ολόκληρη η ιδιοκτησία μπορεί να νοικιάζεται μέσω των Aria Hotels, που ειδικεύονται στην παροχή αυθεντικών καταλυμάτων σε ανακαινισμένες, ιστορικές ελληνικές ιδιοκτησίες.

Advertisement

Το σπίτι του Πάτρικ Λι Φέρμορ και της συζύγου του, που με τόση αγάπη έφτιαξαν, θεωρείται – και όχι άδικα – ένα από τα ομορφότερα ακίνητα στην Ελλάδα.

Μέσα σε έναν πλούσιο μεσογειακό κήπο με κυπαρίσσια, ελαιόδεντρα, αρωματικούς θάμνους, λευκές πικροδάφνες και αγριολούλουδα που φτάνουν μέχρι την θάλασσα, βρίσκονται τρία πέτρινα κτίρια: το κύριο σπίτι με τρεις σουίτες, το στούντιο του συγγραφέα ακριβώς δίπλα του, το οποίο έχει μετατραπεί στο Παραδοσιακό Σπίτι, καθώς και ο Ξενώνας, δίπλα στο κεντρικό κτίριο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: