Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει επανασυνδέσεις σε αυτά τα ζώδια

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει επανασυνδέσεις σε αυτά τα ζώδια
Advertisement

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία περίπου κάθε ενάμιση χρόνο.

Η ανάδρομη Αφροδίτη λοιπόν θεωρείται το βαρύ πυροβολικό των επανασυνδέσεων. Αυτή τη φορά βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και θα κινείται ανάδρομα από τις 24/07 μέχρι τις 04/09.

Advertisement

Το γεγονός ότι τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες της αναδρομής της θα είναι και ο Ερμής ανάδρομος, στο ζώδιο της Παρθένου βέβαια, φέρνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να αναβιώσουν παλιές αγάπες.

Τα συναισθήματα που θα ξυπνήσουν θα είναι πολύ έντονα και ανεξέλεγκτα. Με μαγικό τρόπο ενώνονται ξανά οι δρόμοι, όσων το Σύμπαν κρίνει πως πρέπει να είναι μαζί.

Ειδικά όσοι ανήκουν σε μία από τις παρακάτω κατηγορίες μπορούν να θεωρούν βέβαιο πως το κάποιος/α από το ερωτικό παρελθόν τους θα εμφανιστεί μπροστά τους από στιγμή σε στιγμή: Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που είναι γεννημένοι κοντά στις 21/08 ή στις 05/08 και στις 17/02 ή στην 01/02 αντίστοιχα ή όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη (+/- 1 μοίρα) στην 28ο μοίρα ή στην 12ο των παραπάνω ζωδίων.

Εξαιρετικά ευνοημένοι είναι επίσης οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί κοντά στις 25/10 ή  στις 04/11 και στις 22/04 ή στις 09/05 αντίστοιχα ή όσοι έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη (+/- 1 μοίρα) στην 2ο ή την 18ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Advertisement

Αρκετές πιθανότητες έχουν επίσης οι Λέοντες και οι Υδροχόοι που έχουν γεννηθεί κοντά στις 03/08 ή στις 30/01 αντίστοιχα ή στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη κοντά στην 20ο μοίρα των παραπάνω ζωδίων, όπως επίσης και οι Σκορπιοί και οι Ταύροι με γενέθλια στις 02/11 και στις 30/04 αντίστοιχα, ή στον γενέθλιο χάρτη τους Ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη κοντά στην 10ο μοίρα αυτών των ζωδίων.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να διεκδικήσετε ή να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία σε σχέσεις που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες ανοιχτές…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: