Ο Μπάρτζης «έλυσε» τη σιωπή του για το αν χειροδίκησε σε βάρος ατόμου της παραγωγής του Survivor All Star

Ο Μπάρτζης «έλυσε» τη σιωπή του για το αν χειροδίκησε σε βάρος ατόμου της παραγωγής του Survivor All Star
Advertisement

Σχεδόν ένα μήνα μετά το τέλος του Survivor All Star, ο φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Νίκος Μπάρτζης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Πάνο Τσουκαρά.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ενώ απάντησε για το αν χειροδίκησε σε άτομο της παραγωγής.

Advertisement

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε είπε: «Όπως δέχομαι τα θετικά, πρέπει να δέχομαι και τα αρνητικά. Αυτός είμαι.

Ειλικρινής, κάποιες φορές πιο απότομος, αλλά όσοι με αγαπάνε, με αγαπάνε για αυτό που είμαι κι όσοι με αντιπαθούν το ίδιο.

Δεν γίνεται να είμαι αρεστός σε όλους, ούτε θα συμφωνούν όλοι μαζί μου. Ποτέ όμως δεν έχω μπει στη διαδικασία να απαντήσω σε κάποιο αρνητικό σχόλιο».

Advertisement

Όσο για το αν χειροδίκησε σε άτομο της παραγωγής, όπως είχε ειπωθεί από συμπαίκτες του όταν είχαν βγει από το Survivor ανέφερε: «Σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο, θα είχα αποβληθεί.

Μέσα στους όρους του συμβολαίου που υπογράφουμε όλοι οι παίκτες, είναι ότι αν κάποιος ασκήσει οποιαδήποτε μορφής βία, αυτομάτως αποβάλλεται από το παιχνίδι. Εγώ έφτασα στον τελικό και αυτή είναι η απάντησή μου σε αυτές τις φήμες».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: