Η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε το φαγητό που μισεί και είναι ελληνικό -«Είναι αηδιαστικό!» [βίντεο]

Η Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε το φαγητό που μισεί και είναι ελληνικό -«Είναι αηδιαστικό!» [βίντεο]
Advertisement

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Μάργκοτ Ρόμπι, με την ταινία «Barbie» να έχει απογειώσει τις μετοχές της καλλονής Αυστραλιανής ηθοποιού.

Με τη νέα της ταινία να σπάει ταμεία και να καταγράφει ρεκόρ, η δημοφιλής ηθοποιός που ενσαρκώνει την αγαπημένη κούκλα στο υπαρξιακό της ταξίδι έχει δώσει τον τελευταίο καιρό δεκάδες συνεντεύξεις στο πλαίσιο της προώθησης της «Barbie», με το κόστος του marketing για την ταινία να ξεπερνά ακόμα και το κόστος δημιουργίας της.

Advertisement

Τώρα, σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω των social media, η Μάργκοτ Ρόμπι αποκαλύπτει το φαγητό που μισεί περισσότερο, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες fans της.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή ηθοποιός, σε βίντεο που «ανέβηκε» στο TikTok καλείται να απαντήσει ποιο είναι το λιγότερο αγαπημένο της φαγητό, με την ίδια να αποκαλύπτει πως είναι η ιδιαίτερα δημοφιλής στους Έλληνες ταραμοσαλάτα.

«Ποιο είναι το λιγότερο αγαπημένο σου φαγητό;», ρωτάει ο δημοσιογράφος στο σχετικό βίντεο, με την ίδια να απαντά: «Η ταραμοσαλάτα. Την έχεις δοκιμάσει; Είναι αηδιαστική!».

Advertisement

Τα σχόλια του βίντεο έχουν, φυσικά, μονοπωλήσει οι Έλληνες fans της ηθοποιού, με τους περισσότερους να απορούν με την απάντησή της, και κάποιους άλλους να συμφωνούν μαζί της.

@ohprettygreece hi barbie, are you okay? #greektok #taramosalata #margotrobbie ♬ original sound – Vero&Fran| life in Greece🇬🇷

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: