Αυτοκίνητο απογειώθηκε και προσγειώθηκε οροφή σπιτιού: Οι πυροσβέστες δεν ήξεραν πως να απεγκλωβίσουν τον οδηγό [βίντεο]

Αυτοκίνητο απογειώθηκε και προσγειώθηκε οροφή σπιτιού: Οι πυροσβέστες δεν ήξεραν πως να απεγκλωβίσουν τον οδηγό [βίντεο]
Advertisement

Σε ένα σουρεαλιστικό θέαμα που θυμίζει μπλοκμπάστερ υψηλών οκτανίων του Χόλιγουντ, ένα αυτοκίνητο αψήφησε τη βαρύτητα και συνετρίβη μέσα από την κρεβατοκάμαρα του δεύτερου ορόφου μιας κατοικίας στην Πενσυλβάνια την περασμένη εβδομάδα.

Αυτό που προσθέτει μια ανατριχιαστική τροπή στην ιστορία είναι η αποκάλυψη των αρχών ότι το δραματικό αυτό περιστατικό δεν ήταν ατύχημα, αλλά μάλλον μια σκόπιμη και «εσκεμμένη πράξη».

Advertisement

Το συγκλονιστικό επεισόδιο εκτυλίχθηκε περίπου στις 3:15 μ.μ. στην κωμόπολη Decatur. Η Πυροσβεστική Εταιρεία Junction, που κλήθηκε γρήγορα στο σημείο μετά το συγκλονιστικό δυστύχημα, διηγήθηκε στο ABC 27 News την αξιοσημείωτη αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θέαμα του οχήματος.

Αυτή η μοιραία σύγκρουση εκτόξευσε το αυτοκίνητο σε μια εκπληκτική εναέρια τροχιά, με αποκορύφωμα την εκπληκτική πρόσκρουση στον δεύτερο όροφο της κατοικίας. Πρόκειται για μια σκηνή που έχει μια ανατριχιαστική ομοιότητα με τη σφαίρα των κινηματογραφικών θρίλερ.

Οι εικόνες που καταγράφηκαν στη χαοτική σκηνή και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την πυροσβεστική υπηρεσία χρησιμεύουν ως απόδειξη του απόλυτου σουρεαλισμού του περιστατικού. Δείχνουν το Toyota Corolla να κρέμεται επικίνδυνα από την πρόσοψη του δεύτερου ορόφου της κατοικίας, αιωρούμενο σαν ένα επισφαλές έργο σύγχρονης τέχνης.

Advertisement

Οι μονάδες έκτακτης ανάγκης ανέλαβαν γενναία δράση, ενορχηστρώνοντας μια επίπονη επιχείρηση διάσωσης για την εξαγωγή του οχήματος από την εναέρια θέση του. Με αυτόν τον τρόπο, εργάστηκαν επίσης επιμελώς για να σταθεροποιήσουν την κατοικία, μια κρίσιμη προσπάθεια για την αποτροπή περαιτέρω δομικών ζημιών.

Καθώς τα σύννεφα της καταιγίδας ετοιμάζονταν απειλητικά στον ορίζοντα, οι συνεργατικές προσπάθειες αυτών των αφοσιωμένων ανταποκριτών και των ιδιοκτητών του σπιτιού είχαν ως αποτέλεσμα τη στρατηγική τοποθέτηση προστατευτικών μουσαμάδων πάνω από την τρύπα που άνοιγε στην άλλοτε γαλήνια πρόσοψη του σπιτιού.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: